Skip to main content

Emisiunea iLike IT de pe Pro TV, promovată timp de o oră în Times Square

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Emisiunea de tech iLike IT de pe Pro TV, prezentată de Iulia Ionescu, a fost promovată timp de o oră în Times Square, New York, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

A fost pentru prima dată când o emisiune de pe postul din Pache Protopopescu s-a promovat pe unul dintre panourile publicitare din New York.

Momentul reclamei cu iLike IT a fost surprins de românii care se aflau în acel moment în Times Square. Ei i-au trimis Iuliei Ionescu fotografiile pe conturile sale de pe Facebook sau Instagram.

Reclama a ajuns în New York prin compania TPS Engage, la care cofondator este publicitarul Matei Psatta.

Iulia Ionescu, despre reclama iLike IT din Times Square:

„Nu m-am aşteptat ca reacţiile oamenilor să fie imediate. Din cauza pandemiei, accesul publicului în Times Square este destul de limitat. Zona nu mai este la fel de aglomerată ca în anii trecuţi, dar iată că românii suntpeste tot şi că urmăresc şi tot ce se întâmplă aici, acasă.

Am fost de trei ori la New York şi în repetate rânduri în Times Square, dar nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să mă văd pe unul dintre imensele panouri din New York.”

Emisiunea iLike IT se vede în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, în cadrul Ştirilor Pro TV. Iulia Ionescu prezintă emisiunea din primăvara anului 2020, după plecarea lui George Buhnici. Detalii, AICI.

FOTO. Emisiunea iLike IT, promovată în New York

  • Foto: Pro TV

CITEŞTE ŞI: Pro TV a găsit prezentator pentru iLikeIT, după plecarea lui George Buhnici. A fost şi la Digi24

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lingurita Lingurita
    lasa ca e de nivelul vostru

    Se vede nivelul vostru postacule... Aveti Marinica 3 zile din 7 , Accesati cu Vulpite , Umor sec , asta e nivelul vostru
  • Mircea Mircea
    Broadway e straduta secundara? Sa ii spuna cineva lui Colbert ca The Late Show e pe o straduta secundara numita Broadway. Si la fel Ed Sullivan Theater o fi vreo Moara lui Assan. De asemenea, Times Sq nu este doar 42nd, dar ma rog, daca ai vazut NY doar pe Street View ce poti sa spui? Mult hate frate, mult
  • mile mile
    lasa ca e de nivelul vostru
  • Sabina Sabina
    Marian,am vazut insa nu mi se pare o idee prea buna.
  • Marian Marian
    Sabina cred ca tot Lectii de viata va fi in continuare ,vad ca baga o zi nou si pe urma doua trei zile vechi ,
  • Alex Alex
    Din pacate e plictisitoare dra. Iulia si nici nu pare sa stie prea multe. Nu o fi fost nici Buhnici senzatie, dar omul ala compensa prin munca, citea multe chestii, putea dialoga pe marginea unor chestii, plus ca avea carisma lui... Dra. Iulia e plictisitoare, genul de om insipid, incolor, inodor, care nu trece de ecran, pe TV trebuie sa il ai pe vino-incoace, sa treci ecranul, ea nu trece. Mai bine bagau pe cineva gen Curea, Pauleanu, Cojocari, Peticila etc. etc... stiu ca nu sunt specializati niciunul pe tech/IT, dar s-ar fi descurcat, cu siguranta, fantastic. Si conteaza si faptul ca toti astia enumerati de mine nu sunt anosti, prezenta lor chiar transmite ceva. In fine, nu ma pricep la TV, eu vorbesc doar din postura de om care obisnuia sa se uite la emisiuni de genul asta. La Iulia eu nu rezist sa ma uit, ma plictiseste. Continutul nu e rau, dar conteaza sa il si prezinti intr-un mod non-plictisitor, interesant. Carisma nu se invata, fie o ai, fie n-o ai. Ori treci sticla, ori n-o treci. Simplu.
  • Ăn Ameuicăn in Taimz Scuer Ăn Ameuicăn in Taimz Scuer
    Deaţ feanteastic nius, ui ar său taiărd of Ameuicăn tiivii hiir său ui ar luchin foruărd to proapăr telăvijăn caming fruam dă land of Dreachiula, Nadia, Ceaucescu and Klaus. Gad bles Uganda!
  • PRO TE VE PRO TE VE
    Doamne, cat hate! Ba ca e o straduta secundara, ba ca „si-a facut reclama in NY ca sa ce”? Tipic romanesc. Bravo lor ca si-au facut o reclama in NY, e de mentionat acest lucru. Au vrut sa se laude si ei putin. Ce e asa rau?

    Personal, e o emisiune destul de buna, desi si-a mai pierdut din aura dupa plecarea lui Buhnici.
  • David David
    Si de ce nu a facut Antena 1 asta postacule Mihai ? Daca aparea Gadilici acolo, erai in culmea fericirii. :)))))))))))))))))))))))))
  • Mihai Mihai
    In primul rand aia e o straduta secundara. Nu are loc in Time Square! Va rog sa refaceti acest articol. Oricine poate cumpara o ora de publicitate in New York. Deci nu e ceva WAU!
  • Cornel Cornel
    Si au facut reclama in NY ca sa ce?
    Plus tanti prezentatoarea este atat de plictisitoare si non-tehnica ca adorm si cei din platoul de filmare.
  • Sabina Sabina
    Felicitări Pro TV și felicitări Iulia Ionescu pentru emisiunea I like it .Emisiunea este foarte interesantă și bine realizată. Stiriile Pro TV au câștigat și ele un premiu Emmy în 2008.Succes și noului patron Petr Kellner sper să facă treabă bună.

Trimite un comentariu

sus