Skip to main content

Fosta jurnalistă Iuliana Roibu a trecut în nefiinţă. Avea doar 41 de ani

 
Foto: Facebook / Iuliana Roibu
Foto: Facebook / Iuliana Roibu

Iuliana Roibu, fostă jurnalistă pe domeniul economic, a decedat la vârsta de 41 de ani. Vestea a fost dată de membrii familiei pe pagina sa de Facebook, notează ziare.com.

Publicitate

”Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soţie şi prietenă. Vă mulţumesc că aţi fost familia mea. Vă iubesc!" Cu demnitatea şi discreţia pe care i le ştiu toţi cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marţi, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!”, a fost mesajul postat pe contul Iulianei Roibu, duminică.

Postarea de pe contul Iulianei Roibu

Roibu a lucrat pe domeniul economic la Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV şi Financial Times. După ce nu a mai lucrat în presă, a ales să fie antreprenor şi consultant pe probleme de comunicare. A lucrat în domenii precum branding, content management, strategie de PR, inovare şi sustenabilitate.

Iuliana Roibu conducea şi Asociaţia Română pentru Intoleranţa la Gluten - ARIG. Pe pagina de Facebook a organizaţiei a apărut şi un mesaj cu vestea cumplită.

”Dragii noştri,

Cu mare durere în suflet vă anunţăm că preşedinta Asociaţiei Române pentru Intoleranţă la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar şi o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în vieţile noastre, care ne-a adus împreună şi care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noştri, dar şi pentru alţii ca ei.

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depăşim limitele, ne-a încurajat şi motivat să facem planuri şi proiecte care ne tăiau respiraţia. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră şi ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfăşurat-o la Asociaţie. Iuliana şi-a dorit ca fiecare actiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei.

Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă. Suntem alături de familie şi de cei dragi, într-o zi atât de tristă.

Drum lin, om minunat! Îţi mulţumim că ne-ai atins vieţile.”

Postarea de pe contul Asociaţiei Române pentru Intoleranţa la Gluten - ARIG

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus