Skip to main content

VIDEO. Cum să mănânci sănătos? Răspunsul vine de la medicul Mihaela Bilic şi de la vloggerul Bogdan Techeş, într-un proiect Mega Image

 
VIDEO. Cum să mănânci sănătos? Răspunsul vine de la medicul Mihaela Bilic şi de la vloggerul Bogdan Techeş, într-un proiect Mega Image

VIDEO. Medicul nutriţionist Mihaela Bilic şi vloggerul Bogdan Techeş sunt „actori” principali într-un proiect lansat de Mega Image. Cei doi vor explica copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să îşi formeze un stil de viaţă sănătos.

Publicitate

Programul se numeşte „Porţia de educaţie a gustului, cu mega distracţie” şi este realizat în parteneriat cu Sunshine Digital.

Prima emisiune a fost deja lansată, iar următoarele vor apărea în perioada ianuarie-martie, în platforma dedicată programului. Episodul deja lansat are 40 de minute şi abordează detalii legate de rolul alimentaţiei.

„Lansarea unui program de educaţie alimentară, într-un context în care publicul principal, format din copii, preferă joaca în detrimentul orelor online, nu doar că reprezintă o provocare, ci şi o implicare emoţională. Direcţia abordată în comunicare urmăreşte servirea scopului educativ într-un mod cât mai interactiv, prin mesajele generate, imaginea, replicile sau interacţiunea celor doi prezentatori cu publicul", spune Alida Sindie - Copywriter Sunshine Digital.

Următoarele emisiuni vor apărea:

- 30 ianuarie, ora 11:00

- 13 februarie, ora 11:00

- 27 februarie, ora 11:00

- 13 martie, ora 11:00

Echipa Sunshine Digital este format din Gabriel Nedelea - Managing Partner, Alexandra Stan - Project Manager, Roxana Bursuc - Account Manager si Alida Sindie - Copywriter. Regizor a fost Mihai Sofronea.

De asemenea, proiectul a fost realizat la studioul ovn.ro.

VIDEO. Episod 1: Ce rol joacă alimentaţia!

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Ada ca sa manânci ce nu e gustos nu
  • Mos Dan Mos Dan
    Puteti sa radeti de Hagi si perlele lui (Viata e frumoasa, dar merita traita), insa omul a dat si interviuri geniale. A spus ca dadea goluri de la mijlocul terenului pentru ca ii era frica sa se apropie de poarta adversarului, asa ca si-a transformat teama intr-un avantaj. Si a mai spus ca toata viata a urmat sfatul primului antrenor si a luat o lingura de miere in fiecare zi. Stiu din experienta beneficiile mierii, ar trebui sa fie mesaj de interes public (ca ala cu 2 litri de apa ).
  • Ion Ion
    Madam Bilic a intrat in analele medicinei cu afirmatia "mierea e otrava, opriti mierea din scoli ca otraveste copiii"

Trimite un comentariu

sus