Skip to main content

Noaptea minții la Nașul TV! Copii puși să spună conspirații la televizor? Ce a pățit postul? Nimic!

 
Noaptea minții la Nașul TV! Copii puși să spună conspirații la televizor? Ce a pățit postul? Nimic!
Captură Nașul TV

CNA. Conspirații cu 5G și copii de 9 și 10 ani puși să vorbească la televizor despre pandemie. Toate aceste lucruri s-au întâmplat la Nașul TV, televiziune recunoscută pentru multiplele derajape din 2020.

A primit vreo sancțiune severă Nașul din partea CNA? Nicidecum! Doar o somație publică (adică o atenționare), votată în unanimitate și propusă de Radu Herjeu. Motivul invocat a fost că postul TV și emisiunea „Să vorbim despre tine” moderată de Gabriela Calițescu nu au mai avut abateri în trecut pe protecția minorilor.

Publicitate

În data de 12 noiembrie Cațilescu a moderat producția „Să vorbim despre tine” și a băgat în direct doi copii de 9, respectiv 10 ani. Se întâmpla în intervalul orar 21:15-23:45. Ore la care, de obicei, copiii urmăresc, în mod normal, alte canale tv, nicidecum pe Nașul TV. În cadrul emisiunii a fost invitat, evident, și Radu Moraru (prin telefon), dar și Ovidiu Telegescu, sexolog și terapeut, în platou.

Vă invităm să citiți un dialog halucinant între un prezentator tv și un copil de 9 ani, via documentelor CNA:

Moderatoarea: Iată, mai avem un telefon în acest moment. Bună seară!
Ana Teodora: Bună seara!

Moderatoare: Cum vă numiți?
Ana Teodora: Mă numesc Marciu Ana Teodora și astăzi am venit să vă zic că noi nu suntem niște sclavi. Noi …

Moderatoare: Câți ani ai, Teodora?
Ana Teodora: Noi … Noi suntem liberi să alegem ce e bine pentru viața noastră!

Moderatoare: Teodora, câți ani ai?
Ana Teodora: Nu suntem niște sclavi la nu știu cine! Nu!

Moderatoare: Câți ani ai, Teodora!
Ana Teodora: 9 ani.

Moderatoare: Cum ți se pare ție școala asta online?
Ana Teodora: Mi se pare fain, mai ales că nu mai trebuie, mai ales la copiii care nu au mașină și trebuie să facă transport. Aia e faza.
Moderatoarea: Nu înțeleg, explică-mi.

Ana Teodora: Adică, să zicem, unii sunt la țară și trebuie să facă transport, adică să meargă cu trenul, cu taxiul, ceva de genul acesta, până la școală. Sunt unii copiii, și eu sunt unii dintre ăia.

Moderatoarea: Și ție nu-ți place să te duci la școală în altă parte, nu? Să faci drumul acesta zilnic.
Ana Teodora: Nu prea îmi place, mai ales că toată ziua intru, frig, cald, frig, cald. … Aia e faza.

Și continuarea cu un alt copil. De data are 10 ani. Transcript via documentelor CNA:

Moderatoare: Iată, mai avem un telefon. Bună seara!
Mădălin: Bună seara!

Moderatoarea: Cum te numești?
Mădălin: Flueraru Mădălin.

Moderatoare: Mădălin, câți ani ai?
Mădălin: 10 ani.La rugămintea moderatoarei, Mădălin spune că este din județul Teleorman, iar școala online i se pare prea mult avansată … că nu învățăm bine, nu avem net, unii dintre mulți, alții nu au net. Și cam atâta … și cu masca asta pe la școală, nu e bine să poarte mereu mască.

Moderatoare: De ce, ce simți tu în momentul în care, iată, porți mască?
Mădălin: Eu când port mască, nu îmi place.Efectiv nu îmi place să port mască.

Moderatoare: Ce ți-ai dori tu, Mădălin să faci și nu poți în acest moment?
Mădălin: Aș dori să-l bat pe Iohannis.

Moderatoare: Aoleu! …Fără violență!
Ovidiu Telegescu: De ce ai vrea să îl cerți pe domnul președinte? Spune-mi și mie.
Mădălin: Ca să ne dea masca jos de la bot.

Ovidiu Telegescu: Păi, da uite te ține în casă, nu te ține la școală. În casă încă nu purtăm măști.
Mădălin: Zici că suntem ca câinii ăia răi de ne pune botniță.

Moderatoare: Spre deosebire de câini, câinii sunt mai liberi decât oamenii în acest moment, iartă-mă, Mădălin.
Mădălin: Da, sunt mai liberi decât oamenii.
Moderatoare: Da, acum sincer, ce ți-ar place ție să faci, și știi că nu ai voie în aceste momente?

Mădălin: Mi-ar place să trec granița.
Moderatoare: Unde?
Mădălin: Să mă duc la tata în Germania.
Moderatoare: Am înțeles, tăticul tău este plecat, bănuiesc că vorbești des cu el la telefon. …
Mădălin: Da, în fiecare seară vorbesc și cu tata și cu mama. (…)

Moderatoare: Păi nu știu, transmite-le ceva, poate te ascultă.
Mădălin: Păi ei, mama, tata, nu se uită la televizor.
Moderatoare: Poate se uită pe pagina de Facebook Nașul TV și te aud.
Mădălin: Le transmit așa, tata, mama dacă purtați mască, vă recomand să nu mai purtați.


În somația primită de la CNA a intrat, de asemenea, și ediția din 3 noiembrie a producției „Să vorbim despre tine”. Moderatoarea Calițescu a dezbătut cu invitații săi „Importanța tehnologiei 5G în România”. Invitații: Pompiliu Diplan, inginer, Aciu Adrian, psiholog, prin Skype; Mădălina Apostol, inginer, prin telefon; Eugen Lucan, asistent social

Invitații au dezbătut subiectul, dar au adus multe conspirații. Iată ce au spus în emisiune, via documentelor CNA:

„Eugen Lucan: …Coaliția Stop 5 G România care e reprezentată de aproape 100 de organizații neguvernamentale ale societății civile din România, printre care și Asociația Angel pe care o reprezint, a făcut mai multe petiții, ne-am înscris în datele și termenele limită … Este foarte clar că președintele României a luat act de aceste petiții. … - Domnul președinte, la fel cum s-a obișnuit în ultima perioadă să înlocuiască și Guvernul României, el de fapt a vrut să dea un semnal subliminal tuturor actorilor guvernamentali și să spună, chiar dacă există această presiune, el va insista și va susține această inițiativă 5 G …

Pompiliu Diplan: Apelul se cheamă Apel internațional Stop 5G pe Pământ și în Spațiu, e vorba și în spațiu pentru că e vorba și de sateliți, nu e suficient să scapi de antene. Și aicea sunt date pe tabele.

Mădălina Apostol: În primul și în primul rând, fiecare dintre noi, trebuie să ne informăm și să conștientizăm că această tehnologie 5G este un pericol real. Sunt foarte multe argumente, atât din perspectiva sănătății, din perspectiva securității cibernetice, din perspectiva socio-economică avem foarte multe argumente că această rețea 5G nu este în serviciul populației, este în serviciul corporațiilor și a entităților care vor să controleze populația.

Nu are ce să caute 5G în rândurile populației, deși ei insistă că este pentru populație. Nu-i adevărat. O spun producătorii, toți tehnicii știu foarte bine despre ce este vorba cu această tehnologie.

Eugen Lucan: Scopul nostru, ca și coaliție a societății civile, e să responsabilizăm toți actorii politici, de la demnitari, demnitari de rang înalt, pornind de la președinte, prim ministru, miniștri, până la funcționari publici. Și să știți că în plângerea prealabilă pe care am făcut-o, angajăm răspunderea tuturora.

V-am cerut în mod public și o facem public și la Nașul TV, să ne dați listele tuturor experților, pentru că în cazul în care peste ani se va dovedi că această tehnologie invazivă 5G aduce prejudicii sănătății și ne vom trezi cu un genocid tehnologic, vă vom cere daune și vă vom acționa în instanță pentru genocid.”

 

 


CITEȘTE ȘI: De la Nașu pentru Nașu! Radu Moraru, amendat (iar) pentru conspirații despre mască și acuzații la adresa lui Iohannis

CITEȘTE ȘI: Nicio ședință fără Nașu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

CITEȘTE ȘI: Corona-Conspirații. „Serialul Nașul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancțiunile până ajungem la amenda maximă

CITEȘTE ȘI: Corona-conspirații cu 5G și nanoparticule. Nașul TV și Radu Moraru, o nouă sancțiune. Membru CNA: „Nu-ți vine să crezi că poate exista așa ceva”

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • daca cei care trebuie sa ne apere de *** propagandisti atunci nu ne ramine decit sa o facem singuri prin boicot
  • Eu nu pot intelege cum a primit licenta acest post??? Si cand apare Radu Moraru cu teoriile conspiratiei ( mai nou cu atacul asupra Capitoliului) ramai blocat de ce poate spune . Chiar suntem *** sa putem crede asa ceva ???
  • Sa inteleg ca posturile astea TV trebuie sa dea la numar ?
    Ca altfel nu inteleg de ce mai au licenta de emisie astfel de posturi ...
    In ritmul asta, daca se tot trece cu vederea, o sa ne trezim in cativa ani spalati pe creier, cu NasulTV in top 5 la audiente. Eu stiu ca nu prea au public acum ... dar odata demult nici RomaniaTV nu aveau si uite acum unde au ajuns.
  • frate... unde naiba le gasiti...? nasul tv? unde se prinde chestia asta? eu nu am asa ceva... imi aduc aminte de distinsul jurnalist senator ppdd si pnl tudor barbu care facea emisiuni despre chemtrails si despre cum ne otravesc corporatiile cu avioanele... si cu isi bulbuca ochii la noi prin televizor si vorbea rastit... aaaaa, un regal jurnalistic. asa si nasul asta tv...

Trimite un comentariu