Skip to main content

Corona-conspirații cu 5G și nanoparticule. Nașul TV și Radu Moraru, o nouă sancțiune. Membru CNA: „Nu-ți vine să crezi că poate exista așa ceva”

 
Corona-conspirații cu 5G și nanoparticule. Nașul TV și Radu Moraru, o nouă sancțiune. Membru CNA: „Nu-ți vine să crezi că poate exista așa ceva”

CNA. O nouă serie de corona-conspirații apare la Nașul TV, iar Consiliul Național al Audiovizualului a luat decizia de a sancționa postul. Ceva mai blând față de precedentele abateri. Postul condus de Moraru ajunge la astfel la a șaptea sancțiune în ultimele patru luni.

Publicitate

Cu cât a fost sancționatul postul TV?

Membrii CNA au vizionat o emisiune din 25 august și au sancționat postul lui Moraru cu 5.000 de lei. Propunerea a venit din partea Dorinei Rusu. În total, Nașul TV a ajuns la o sumă record: 100.000 de lei. Aici s-a ajuns după sancțiunile pentru conspirații din ultimele luni.

„Nu-ți vine să crezi că poate exista așa ceva”, a spus Dorina Rusu în ședința CNA.

În producția moderată de Morar din august s-a vorbit despre conspirații conform cărora Coronavirusul nu este o afecțiune serioasă, masca de protecție nu protejează pe nimeni, iar vaccinul care se pregătește va injecta nanoparticule prin care vom fi controlați de rețelele 5G.

Acesta a mai spus, de asemenea, că autoritățile induc în eroare și traumatizează copiii și generațiile următoare. S-a legat și de părinți, fiindcă ar fi lași și aruncă fricile și erorilor lor asupra copiilor.

În emisiunea sancționată astăzi a continuat cu conspirațiile și cu acuzațiile. Printre altele a spus:

  • Gândiți-vă apoi că frica asta inoculată, copilul să nu moară la școală de Covid pe care copilul nu o are acuma. Sau, dacă o au copiii, o au puțin, dar frica asta se va accentua și asupra copilului și o va duce toată viața și toată viața așa va fi, că vine Covid-u după colț.
  • Deci, frica asta vă va determina că după aceea, că așa vă spun arafații și televiziunile mincinoase care au luat bani ca să vă mintă, și când iese afară și când merge la magazin, deci, practic, dacă îl luăm și pe Rafila care a pus bomboana pe colivă, și acasă ar trebui să poarte copiii, mai ales dacă sunt părinți cu co-morbidități, v-am spus, le plac foarte mult cuvântul acesta sau bunici.
  • Deci, cum ar veni, stau ca prostul și vă întreb pe toți așa, măi, dar de ce, ne-a făcut pe noi Dumnezeu direct cu mască? Adică, de ce nu ne-a făcut Dumnezeu fără gură, fără nas, fără ochi, că pe acolo intră Covid-u.
  • V-am spus, unii au avut ideea să lege copiii cu niște lanțuri, ca la câine, domnule, îi lași lanțul cât vrei tu ca cică, să-și păstreze distanța socială, alții vorbeau de niște țarcuri. Deci, vine copilul, l-ai băgat în țarc ca pe oaie, nu iese de acolo, decât cu pipi, caca și trebuie luat pe sus. La școală, v-am spus, li se fac niște cușete, dar, repet, până la urmă, nu te protejează nimic de Covid, nici masca, nici pepsi-glass-ul, cum a zis Anisie, și duci Covid-ul acasă, copilul transportă Covid-ul acasă, dacă ne luăm după Rafila
  • Mai văd și acum copii mergând cu bicicleta pe stradă și cu mască pe bot. Că îți vine să leșini. Păi, dacă ar fi așa, v-am spus, ne făcea Dumnezeu pe toți cu mască! Deci, scazi imunitatea bombardând creierul copilului pe care îl traumatizezi pe toată viața, dar bagi în el tot ceea ce teoretic ar trebui să elimine în atmosferă. Deci, nu se leagă, oameni buni!
  • Dar de ce trebuie să suferim cu toții pentru că unii nu știu care este varianta simplă, cum să te faci bine? Și nu să arunci fricile tale și erorile tale din viață asupra copiilor? N-au nicio pregătire medicală, oameni buni! Și totuși ei știu că trebuie să le pună mască la copii! Părinții, mă gândesc.Cei care vor neapărat să-i ducă la școală pe copii.Și aicea îi întreb și pe profesori și pe educatori. Mă, dar voi v-ați pus problema că o să intrați în pușcărie? Sau ați stat așa, în vacanță, cu roțile în sus și nu știți de legile astea, ale arafaților?
  • Deci, copilul instinctiv își dă jos masca.Și pentru asta va fi pedepsit, va fi supus unei torturi psihice, pedepse și trauma asta, ”pune-ți masca, fiindcă îl omori pe colegul tău sau omori colegii tăi!
  • Pe 19 septembrie facem un mare protest pentru libertate, adică să le aducem aminte mai ales părinților care sunt prizonierii acestui Absurdistan
  • Să le spuneți părinților că nu mai au drepturi. De când ai copilul la școală, gata, tu nu mai vezi copilul dacă ți-l ia DSP-ul. Tu nu ai de unde să știi de ce a murit,Doamne ferește, dar așa se va întâmpla. Că dacă tu copilul are hipoxie sau are alte probleme și tu îl tratezi de Covid, copilul va putea să moară, da?Spitalul s-a scos, domnule, ai avut ghinion, a murit de Covid, își ia banii și tu ești o victimă a sistemului. Cea mai mare nenorocire care se poate întâmpla în viață este să-ți moară copilul. Este cea mai mare, nu există ceva mai distrugător pentru un om.  

CITEȘTE ȘICorona-Conspirații. „Serialul Nașul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancțiunile până ajungem la amenda maximă

CITEȘTE ȘI: Nicio ședință fără Nașu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

CITEȘTE ȘI: Nașu', mașina de împroșcat conspirații și acuzații. Și are destule! A mai bifat și o amendă

CITEȘTE ȘI: DELIR la TV. Ploaie de cospirații și acuzații, însă Nașul și-a găsit nașu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu