Skip to main content

De la Nașu pentru Nașu! Radu Moraru, amendat (iar) pentru conspirații despre mască și acuzații la adresa lui Iohannis

 
De la Nașu pentru Nașu! Radu Moraru, amendat (iar) pentru conspirații despre mască și acuzații la adresa lui Iohannis
Captură Nașul TV

CNA. Corona-conspirații, acuzații la adresa lui Traian Băsescu, o imagine cu morgi mobile și multe alte conspirații despre pandemie. Emisiunea lui Radu Moraru de la Nașul TV a ajuns, din nou, în ședința Consiliului de astăzi, 22 octombrie.

Publicitate

Cu cât a fost sancționat postul tv?

Membrii CNA au vizionat secvențe din șase emisiuni: 3 septembrie, 7 septembrie, 8 septembrie, 10 septembrie, 19 septembrie și 23 septembrie. Monica Gubernat, șefa Consiliului, a propus o amendă de 10.000 de lei, care a fost votată în unimitate.

„Pare o telenovelă mai lungă decât Vulpița”, a spus Gabriel Tufeanu în timpul ședinței.

Acuzații despre Traian Băsescu, publicația Hotnews, dar și pentru jurnalistul Grigore Cartianu. Moraru a vorbit despre anumite morgi mobile achiziționate de Raed Arafat pentru pandemie. Moderatorul prezentat imagini dintr-un articol din România Liberă, care era scris în vara anului 2019.

S-a legat și de măștile care trebuie purtate în mod obligatoriu. Apoi l-a acuzat și pe președintele Klaus Iohannis.

Iată câteva pasaje din acuzațiile lui Radu Moraru în emisiunea de pe Nașul TV, potrivit documentelor CNA:

 • Cum am spus, furtună pe planeta Nașul TV pentru că a fost o emisiune pe care o face un coleg de-al meu, un colaborator de-al nostru, un prieten, Doru Mărieș. Emisiune în care l-a avut invitat pe Petrov. Da? Turnătorul la Securitate, Băsescu. O emisiune foarte proastă. O emisiune în care colegul meu a fost slab. Până la urmă n-am cum să-i controlez pe colegii mei în direct. Eu sunt un lider, dar nu sunt un dictator.
 • Acuma s-a iscat o mare ceartă pe Petrov, da? Repet, o capcană. Capcana mi-era întinsă mie, doar nu credeți că lui Mărieș i-au întins capcană. Capcana era întinsă mie pentru că eu am aflat, da? S-a făcut și promovare și aveam de ales: îl interzic pe Mărieș și-i spun „știi ce? Out.”

Și atunci se repeta episodul Cosmin Gușă – Rareș Bogdan. Da? În care, mamă, toată presa ar fi urlat „Radu Moraru, nenorocitul, mogulul a luat-o razna. Că ați văzut că toate excrementele lu’Cretianu, da? sau lu’ Cacartianul, deci, toate excrementele lu’ Cacartianu, n-au mers. N-au funcționat.

 • Uite că Hotnews l-a întrebat pe fizicianul Cristian Presură dacă pot fi băgate cipuri prin seringă cu vaccin. Un vaccin, oricare. Vaccinul minune al lui Bill Gates sau cu orice vaccin. Răspunsul lui Presură, simplu, „Da, se pot băga. Dar asta este o teorie a conspirației.” E interesant.

De aia trei mari companii care au anunțat că au vaccinul gata, toate sunt flancate, zici că de câte un securist, nu de un securist, de câte un nanotehnist,de firme de nanotehnologie în domeniul medical. Mă, da’ de ce e nevoie? Că vaccinul știam că se face din niște substanțe ca apa... Ce să caute nanotehnologia mână în mână cu cei care vor face vaccinul minune.

 • Ce credeți că înseamnă BioNTech? BioNanoTechnologie. Păi și atuncea nu vedeți că e pe față totul? Oxfordul și cu Bill Gates vorbesc de nano tehnologie și de nano ăia, cum se cheamă,ăă... îmi scapă termenul acuma. Așa. Ăștia sunt BioNanoTechnologie, da? Că băieții mai pun ceva în vaccinul ăla. Da? Aici e povestea. Nanocipuri. Bravo. Ăsta era termenul.

Mă, da’ toți se ocupă de nanotehnologie? Ce interesant. Eu credeam că vaccinul, nu știu, sunt niște oameni de știință, bagă în eprubete, iau venin de șarpe, iau cutare, le amesteci, gata. Ce să caute nanoroboți? Că micro-roboți, ăștia sunt. Ce să caute ei în vaccinuri?

 • S-a dovedit că niște câmpuri magnetice facilitează, frăgezesc, nici nu știu cum să spun, vulnerabilizează membrana celulei și virușii pe care-i avem în tot organismul intră lejer în celulă și te îmbolnăvești și mai repede și foarte tare. Și eu vin și întreb, că am văzut că toate marile companii anunță că sunt pregătite să dea drumul la câmpuri magnetice foarte puternice.

Academia a cerut un punct de vedere și a cerut să se oprească pentru că nu sunt studii medicale, nu s-au făcut studii. Cum dai drumul la niște câmpuri magnetice, cu care încă n-am fost obișnuiți, noi cei de pe planetă, când sunt studii care arată că... Și aici vreau să te întreb, dacă valul doi trebuie să înceapă cu elevii? (...)

 • Da’ eu vă spun, că cei care credem că Dumnezeu ne-a făcut, păi Dumnezeu ne spune clar că ne-a făcut după chipul și asemănarea Lui, deci arătăm ca El și dacă noi arătăm așa cum arătăm cu toții, așa arată și Dumnezeu. Și doi, asemănarea Lui, ce înseamnă? Păi dacă el e perfect și pe noi ne-a făcut perfecți.

Și pe noi ne-a făcut fără boli, fără mască, fără cască, că altfel ne punea antenuțe, ne punea, nu știu, ne punea tot felul de chestii. Da’ nu ne-a pus. El ne-a făcut perfecți pe noi.

 • Mă duc la Johannis! Ca să văd ce zice acum Johannis. O bagă pe aia cu stați liniștiți. Când OMS-ul urla, Johannis spunea: Stați liniștiți, e o gripă banală, o răceală simplă. Asta zicea Johannis Lagăr Boss, cum l-am botezat. El e șeful lagărului, da? Numit România.  

Ce spune Legislația CNA:

Art. 3 - (2) Toţi furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor şi să favorizeze libera formare a opiniilor.

Art. 40 - (5) Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă.

Art. 64 - (1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii:
a) asigurarea unei distincţii clare între fapte şi opinii;
b) informarea cu privire la un subiect, fapt sau eveniment să fie corectă, verificată şi prezentată în mod imparţial şi cu bună-credinţă.

Art. 66 - În programele de ştiri şi dezbateri informarea în probleme de interes public, de natură politică, economică, socială sau culturală, trebuie asigurate imparţialitatea şi echilibrul şi să fie favorizată libera formare a opiniilor, prin prezentarea principalelor puncte de vedere aflate în opoziţie, în perioada în care problemele sunt în dezbatere publică

CITEȘTE ȘI: Corona-conspirații cu 5G și nanoparticule. Nașul TV și Radu Moraru, o nouă sancțiune. Membru CNA: „Nu-ți vine să crezi că poate exista așa ceva”

CITEȘTE ȘI: Corona-Conspirații. „Serialul Nașul”, nou episod. Radu Moraru atrage încă o amendă: 40.000 de lei. CNA: Dublăm sancțiunile până ajungem la amenda maximă

CITEȘTE ȘI: Nicio ședință fără Nașu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cam câți spectatori au ? Greu de spus, probabil foarte puțini, probabil cam cât se vor uita și la nou licențiatul Profi 24 TV și nu numai. Păcat că în loc de calitate se permite lansarea unor posturi de vorbit care ar fi mai potrivite ca stații radio decât de televiziune.
 • Alina,ai sa fi surprinsa(sau nu)ca are mare influenta online.Pe tv nu stiu daca sunt mai multi de cateva mii,poate nici atat
 • Așa, de curiozitate feminină, cam cîți oameni (maximum) se uită la emisiunile lui?
  Are cineva date certe?
 • As fi curios cum ati reactiona daca, la un moment dat, ar deveni adevarat ceea ce Nasul a spus in toate aceste emisiuni.
 • La atatea emisiuni si o sanctiune subțire...Ma rog ppate conteaza audienta care e aproximativ...aaa... 0?

Trimite un comentariu