Skip to main content

Nicio ședință fără Nașu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

 
Nicio ședință fără Nașu'. CNA, o nouă amendă pentru Radu Moraru. Ceva mai blândă. Moraru, la TV: „Vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism”

De la CNA pentru Nașu'. Nașul TV a fost amendat din nou de Consiliul Național al Audiovizualului. Este cincea amendă, dar și cea mai blândă, încasată de postul de telviziune în ultimele două luni. 

De această dată trebuie să plătească doar 5.000 de lei. Forul a ținut cont de faptul că Radu Moraru nu a mai făcut atât de multe acuzații, ca dățile trecute în care a fost amendat. 

Publicitate

Totuși, a continuat cu teorii ale conspirației, pe care le-a împroșcat pe post. 

Palmaresul televiziunii Nașul TV a ajuns, astfel, la un total 55.000 de lei din cinci amenzi. Toate sancțiunile s-au bazat pe aproape aceleași lucruri: acuzații și conspirații. 

Televiziunea, deși are o audiență foarte mică, este în lista must carry - care trebuie preluate obligatoriu de toți cabliștii.

În emisiunea amendată astăzi de CNA (din 8 iunie), Moraru a spus printre altele:

 • Cei care au creat nebunia asta, acești globaliști și azi o sa vedeți dezvăluiri grele de tot, cei care au creat această arestare a miliarde de oameni la domiciliu, care ne-au spus cu mască, o să vă arăt astăzi că e fără mască, ne-au speriat, ne-au răpit viața normală pe care o duceam, acuma, pentru că s-a fâsâit de tot coronavirusul, da.
 • Deci Bill Gates a cumpărat tot pe lumea asta și el practic, toate minciunile le vinde prin aceste instituții, da? Păi, știți de ce? Pentru că așa a făcut și cu Microsoft. S-a folosit de CIA, ca la nivel planetar, să vândă Microsoft, dar de fapt să facă tot felul de spălări de bani. Păi normal, dacă ai SRI-ul în spate din România și poți să speli 400 de milioane de dolari. N-o spun eu, o spune SRI-ul da? SRI România, da?
 • Păi atunci nu înțelegeți că acuma asta face? Nu mai are CIA-ul de partea lui, dar deja are banii și el a cumpărat planeta. Unde îi trebuie un ziar, o fițuică, o instituție, cumpără. Mâine o să cumpere instituții de sondaj în România și o să spună... toate le cumpără și o să spună băi, ăsta este numărul unu în România, că uite, 80% din români îl votează. Deci numai minciuni.
 • Oamenii vorbesc de foarte multe elemente, de acestea, de terorism internațional, în sensul că, băieții ăștia s-au gândit să pună mâna pe omenire, pe oameni, pe fiecare individ în parte, de aia îi spune la acest Covid, înseamnă Certificate of Vaccination Id, pentru că ei vor să mute CNP-ul, da, de pe buletin, să-l mute în organism, în interior.
 • Păi, noi n-o să aflăm niciodată dacă nu cumva prin acest vaccin se bagă, de fapt poate o fi apă sărată, sau cine știe, apă distilată, sau ce știu eu ce apă, dar de fapt este doar un pretext pentru a băga nanocipul și din acel moment, gata cu noi. Și ce a vrut el să facă? Spune telespectatorilor, că oamenii nu cred! Ce a vrut să facă Bill Gates, ce vaccin? Că tu mi ai spus ieri sau alaltăieri. Ăla pentru oamenii agresivi, da?
 • Încă o dată, Arafat este șantajat pe motive sexuale de când e Arafat, da? De când a fugit de unde a fugit și a ajuns în România

Citește și: Nașu', mașina de împroșcat conspirații și acuzații. Și are destule! A mai bifat și o amendă


Citește și: DELIR la TV. Ploaie de cospirații și acuzații, însă Nașul și-a găsit nașu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă


Citește și: Tirul de acuzații și conspirații continuă la Nașul TV. Încă o amendă pentru afirmațiile lui Radu Moraru. Palmaresul: 40.000 de lei, din trei amenzi


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • daca face asta pt bani atunci mai merge dar intreb cine plateste si de ce Cine are interes sa creeze deruta in rindul populatiei Dar daca o face din proprie initiativa atunci e grav Trebuie urgent internat la glumeti Si pina la urma de ce nu se pune capat la circul asta ca sint multi alti amatori de frecvente libere si care poate au ceva serios de spus
 • Nasul, sa nu uitam, era concurenta lui Dan Diaconescu acum 20 de ani, pe cand era la B1 Tv.
  Ce face acum, nu cred ca face pt banii din asa-zisa publicitate platita, ca nu prea exista.
  Gresesc daca cred ca e platit?
  Intreb... Pentru ca mereu a fost in zona conspirationista. Dar de ceva timp devine absolut penibil prin ce spune.
  Ma intreb: are familie, copii (nu am cautat sa vad), care vor fi marginalizati din cauza faptelelor/spuseselor lui?
  Nasol, cum sa dormi noaptea doar pentru niste... marunti?

Trimite un comentariu