Skip to main content

OFICIAL. Prima TV anunță noul matinal, unde unul dintre prezentatori este Daniel Osmanovici

 
OFICIAL. Prima TV anunță noul matinal, unde unul dintre prezentatori este Daniel Osmanovici

Prima TV anunță, oficial, noua emisiune de dimineață. Se numește Focus la prima oră și va fi prezentată de Daniel Osmanovici și Irina Gologan (fost reporter în grupul Pro TV), după cum Paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate la începutul lunii.

Momentan nu a fost anunțată și data la care va debuta producția. 

Publicitate

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Facebook al postului TV. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, producătorul show-ului este Septimiu Sărățeanu, cu experiență la Pro TV, la Ringier și, până în urmă doi ani producător al emisiunii matinale de pe TVR 1.

Daniel Osmanovici este fost prezentator Antena 1. A prezentat Meteo, apoi, pentru mulți ani, a fost la Observatorul de weekend. Osmanovici a lucrat la Intact peste zece ani, până în vara lui 2018, când a devenit purtător de cuvânt la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate.


Citește și: Matinal la Prima TV. Daniel Osmanovici, unul dintre prezentatori. Septimiu Sărățeanu, producător

Citește și: Daniel Osmanovici și-a dat demisia de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Citește și: Osmanovici lasă Antena 1 pentru PR. La ce instituție va fi purtător de cuvânt 

Citește și: Septimiu Sărățeanu: „I-am încredințat lui Dragoș Pătraru câteva mostre de mesaje pe care Doina Gradea mi le trimitea sistematic”

Citește și: Septimiu Sărățeanu: Conducerea TVR a decis să nu mai produc 1 Matinal. Pentru că nu am fost "Yesman", susține el

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • e un surogat de emisiune informativa mai informal, nu e matinal propriu zis. dar cu sarateanu la volan va fi bine realizata. succes prima!
 • Prima TV devine usor, usor acel post care lipseste de ceva vreme de pe sticla. Este adevarat ca nu vor avea toate pitipoancele, cocalarii, circari sau ***, dar macar cei cu cap se vor uita la ei. Razvan&Dani, Acces Incest, In Puii Mei, Stirilr Pro TV, Maruta si altele nu mai au farmec. La Canal, nimic interesant. Celor de la PRIMA le-ar mai trebui un talent show si ceva divertisment. Daca l-ar lua pe Dan Negru ar fi the best.
 • Păi ăsta nu e matinal...e un format de emisiune de știri. Adică cea mai ieftină investiție. Singurul matinal adevărat este cel de la A1.
 • Deci au matinal sau emisiune de știri din domenii? Că asta se vede și in video: fără niciun platou și vor prezenta știri.
  Foarte bine ca abia adoarme lumea mai ușor
 • Sărățeanu producător? Hahahahaha. Va fi show! Dar nu pe TV ci în spatele camerelor. Trebuia deja ceilalți matinali! Tremură de râs!
 • Pfaaa daniele
  Si tu si berecelanca v-ati taiat picioarele singuri
  Ati plecat din cel mai frumos platou din România la unu cu green screen
  Să-ți reamintesc ca prezentai meteo la antena cu green screen prin 2010?

Trimite un comentariu