Skip to main content

Paula Chirilă va fi noua asistentă a lui Capatos, odată cu mutarea la Antena Stars

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Capatos are o nouă asistentă, odată cu mutarea emisiunii Xtra Night Show pe Antena Stars. Este vorba de Paula Chirilă, care a apărut în ediţia difuzată luni, 11 ianuarie.

Publicitate

Chirilă va face echipă cu Cătălin Bordea şi Capatos în sezonul cu numărul 27 al emisiunii, anunţă reprezentanţii Intact.

Paula Chirilă, despre prezenţa în emisiunea Xtra Night Show:

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii.

Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou.

Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”

Capatos, mutat pe Antena Stars după 13 ani

Anul 2021 a venit cu o mutare importantă la Antena 1. Dan Capatos este scos de pe Antena 1, după 13 ani la miezul nopţii pe principalul post al Intact.

Emisiunea lui Dan Capatos - Xtra Night Show - rămâne în trustul familiei Voiculescu, însă la un alt post de televiziune.

Late-night show-ul a trecut pe Antena Stars. Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus. Pe Antena 1, Capatos era patru zile pe săptămână, de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri.


CITEŞTE ŞI: ŞTIREA SERII. După 13 ani! Dan Capatos, mutat de pe Antena 1!


CITEŞTE ŞI: Antena Stars, mai mult conţinut propriu. Cu Dan Capatos la pachet. CNA a votat


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • B.A.M B.A.M
  Marian, de unde le-ai aflat? E un site special pentru audiențe? Poate chiar unul cu audiențe live?
 • Marian Marian
  va zic eu..audientele au fost groaznice...star magazin a avut audiente mai mari decat Capatos :)
 • Barbutescu Barbutescu
  Super ca începe la 22.30 ca și asa alții nu fac late night, ca la miezul nopții e greu , asteptam asia , cel mai bun reality

  Reluarea , ha ha ha , nou sezon cand ? La anul ? Frica...
 • geo geo
  Știți vorba cu găina bătrână...așa e și cu Paula care, după părerea mea, nu avea ce căuta pe post de asistentă la această emisiune.
 • B.A.M B.A.M
  LIPSESC AUDIENȚELE DE DEBUT!
  Mai ales că, STRICT din punctul meu de vedere, nu a existat o ofertă care să concureze cu el de la un alt post!
  (Poate jignesc fanii Andreei Mantea sau ai lui Valentin Butnaru, dar asta cred.)
 • Mile Mile
  Bravo paula esti foarte buna
 • Mario Mario
  Ora este bună
 • Mile Mile
  Super ca începe la 22.30 ca și asa alții nu fac late night, ca la miezul nopții e greu , asteptam asia , cel mai bun reality
 • Iuli Iuli
  Ce audiențe au avut?
 • Adi Adi
  Gata? L-au gonit pe Capatos ?

Trimite un comentariu

sus