Skip to main content

Platforma de streaming Discovery va ajunge şi în România. Parteneriat cu Vodafone

 
Platforma de streaming Discovery va ajunge şi în România. Parteneriat cu Vodafone

Platforma de streaming a celor de la Discovery va ajunge şi în ţara noastră. Compania anunţă un parteneriat cu Vodafone, prin intermediul căruia va aduce discovery+ în România, dar şi în alte 11 ţări din Europa.

Publicitate

Lansările în cele 12 ţări vor avea loc pe parcursul anilor 2021 şi 2022. Parteneriatul vizează ţări ca Cehia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, Turcia, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda şi Islanda.

O precizare importantă: Canalele TV liniare ale Discovery vor putea fi urmărite în continuare de clienţii Vodafone în România, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda şi Islanda.

Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone, Discovery va ajunge la aproximativ 100 de milioane de abonaţi TV şi de telefonie fixă şi mobilă în Europa.

Discovery+ va fi disponibil pentru o perioadă promoţională care va varia, în funcţie de piaţă.

Platforma a fost lansată la începutul lunii decembrie. Conţine documentare, emisiuni, colecţia despre istoria naturii BBC, dar şi oferta premium de sport a Eurosport.

De asemenea, începând cu Jocurile Olimpice din Tokyo din acest an, discovery+ va deveni Gazda Jocurilor Olimpice în Europa în materie de streaming, oferind acces la fiecare minut, fiecare medalie şi fiecare erou, în direct şi la cerere, spun reprezentanţii companiei.


Citeşte şi: Discovery lansează propria platformă de streaming. Ce conţinut va avea?


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus