Skip to main content

Plush Bio, reclame în continuare la Televiziunea Publică. Libertatea: nimic nu s-a întâmplat după opt luni de scandal

 
Plush Bio, reclame în continuare la Televiziunea Publică. Libertatea: nimic nu s-a întâmplat după opt luni de scandal

Plush Bio continuă să își facă reclamă la produsele sale pe Televiziunea Publică. Libertatea scrie despre o nouă promovare a produselor Ioanei Marinescu, fondatoarea PlushBio, în emisiunea Zile cu stil de pe TVR 2, în luna decembrie.

Publicitate

Paginademedia.ro a semnalat încă de anul trecut publicitatea deșănțată pentru produsele Plush Bio în emisiunea Zile cu stil, prezentată de Alina Ioneascu. De altfel, chiar Alina Ionescu promovează cremele Plush Bio pe Instagram.

Ce punctează acum articolul din Libertatea?

  • La aproape opt luni de la declanșarea scandalului în care zeci de tinere o acuzau pe Ioana Marinescu, fondatoarea Plush Bio - cunoscută drept „dermatologul vedetelor” - că a creat produse care le-au distrus fața pe termen nedefinit, nimic nu s-a întâmplat.
  • În vreme ce procurorii susțin că dosarele sunt încă în faza de cercetare, Ioana Marinescu își promovează în continuare produsele în mediul online, folosindu-se de influenceri cu mulți urmăritori, precum și în emisiunile de televiziune.
  • TVR 2 găzduiește o emisiune în care falsul dermatolog – în fapt, doar farmacist – apare rubrică de rubrică cu sfaturi pentru frumusețe.
  • Realizatoarea emisiunii, Alina Roxana Ionescu, nu marchează în mod potrivit publicitatea, nici în emisiunea pe care o prezintă pe TVR 2, nici pe pagina sa de Instagram, unde promovează în mod curent produsele Plush Bio.
  • Ioana Marinescu a fost prezentă în emisiunea Zile cu stil din 26 decembrie 2020. A oferit sfaturi despre cum poți avea un ten luminos de sărbători
  • Momentul s-a filmat la sediul Plush Bio, iar produsele sunt filmate în așa fel încât marca să fie promovată
  • Pe tricoul Ionei Marinescu a fost blurat logo-ul firmei, dar cuvântul „Plush” a rămas vizibil mult timp
  • Momentul nu a fost marcat cu „Publicitate”.

GALERIE FOTO. Imagini din emisiunea Zile cu stil de sâmbătă, 26 decembrie

Articolul complet, pe Libertatea.

CITEȘTE ȘI: Cremele PlushBio, reclamă la greu pe TVR! Marcaj - minim! Realizatoarea emisiunii promovează cremele – nemarcat - și pe Instagram

CITEȘTE ȘI: Momentul PlushBio de la TVR, schimbat radical după articolul Paginademedia: cu brandul blurat și nelăudat

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu