Skip to main content

REACŢIE. Gabriela Firea, atac la Nicuşor Dan după ce a renunţat la procesele PMB cu presa: „Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi”

 
REACŢIE. Gabriela Firea, atac la Nicuşor Dan după ce a renunţat la procesele PMB cu presa: „Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi”

Gabriela Firea îi răspunde lui Nicuşor Dan, pe care îl acuză de trafic de influenţă pentru interlopi. Reacţia vine după ce actualul edil al Capitalei a anunţat ca va renunţa la toate procesele Primăriei cu presa, deschise în mandatul Gabrielei Firea.

Publicitate

„Plangerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei in mandatul meu se refera la restabilirea adevarului privind actiunile institutiei primarului general, a directorilor, functionarilor publici.

Ne-am indreptat impotriva celor care au lansat informatii false despre Primaria Capitalei. Am dorit ca in instanta sa fie aparata activitatea noastra care a fost in conformitate cu spiritul si litera legii”, spune Firea într-o poziţie trimisă Paginademedia.ro, cu privire la procesele cu jurnalişti şi publicaţii.

Reamintim că Nicuşor Dan a anunţat, ieri, că Primăria Capitalei va renunţa la procesele deschise cu presa, când primar era Gabriela Firea.

Este vorba, printre altele, de acţiuni în instanţă deschise contra unor publicaţii si nume ca Libertatea, Cătălin Tolontan, Adevărul şi Ana Poenariu (Rise Project).

Atac la Nicuşor Dan: Un om care a facut trafic de influenta

În punctul său de vedere, Firea îl atacă pe Nicuşor Dan şi îl acuză de trafic de influenţa „pentru nişte interlopi”:

„Daca pe noul primar nu îl intereseaza adevarul, corectitudinea si onorabilitatea institutiei pe care o conduce, este problema lui. Nici nu ma mira! Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi care si-au construit casa pe domeniul public, in parc, in dispretul legii, nu poate fi decat o persoana care dispretuieste legea, institutiile statului, care nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar”, spune fostul primar general.

Firea face referire la episodul în care Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicuşor Dan (candidat PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei) discuta cu Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, pe tema demolării unui imobil din “Orăşelul Copiilor”. Imobilul aparţinea unui individ controversat, Mihai Mitrache zis Câine.


Citeşte şi: Fără procese cu presa. Primăria Bucureştiului renunţă la procesele contra jurnaliştilor, deschise când Gabriela Firea era primar


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    asta inca nu realizeaza ca este expirata ? insista sa ne convinga Am vazut ce ai facut ( nu toate ) si nu te mai vrem Pa ! papusico
  • Livia Pila Livia Pila
    ***
  • Costin F Costin F
    Procese pe banii contribuabililor din Bucuresti si propaganda pe banii celor din Voluntari ( televiziunea de casa a primariei ) . Pentru ca se poate .
  • ONe ONe
    Găbițo!Revino-ți dragă că așa chiar nu o sa mai ajungi prea devreme la Primărie

Trimite un comentariu

sus