Skip to main content

Din online, în print. S-a lansat revista Casoteca, despre casă și grădină: „Mizăm pe dorința cititorilor de a răsfoi o revistă”

 
Din online, în print. S-a lansat revista Casoteca, despre casă și grădină: „Mizăm pe dorința cititorilor de a răsfoi o revistă”

Și în online, și în print. După șapte ani doar pe online, site-ul casoteca.ro are și ediție tipărită. 

Revista, care va apărea la fiecare două luni, se găsește în rețeaua Inmedio și în lanțul de librării Diverta.

Publicitate

Luna aceasta s-a lansat prima ediție a revistei de casă și grădină Casoteca. MediaTeca, divizia de media a companiei de consultanță LinkPR, s-a ocupat de proiect. 

„Varianta print este doar continuarea firească a celor șapte ani de performanță în mediul online. Într-o piață media în care tendința este ca publicațiile tipărite să migreze în mediul virtual, echipa Casoteca mizează și pe formatul tradițional de presă, pe dorința cititorilor de a răsfoi o revistă”, spun reprezentanții publicației. 

Redactorul șef al revistei este Ion Diamandi. 

Conține, pe lângă proiecte arhitecturale, idei pentru decorarea locuinței sau prezentarea unora dintre cele mai frumoase case construite în țară și în străinătate, subiecte din sfera tehnologiei, business-ului sau alimentației sănătoase.

„Ne-am dorit o revistă în care chiar să ai ce citi. Astfel, am folosit experiența tuturor jurnaliștilor cu care colaborăm la proiectele noastre media, iar ideile lor le-am adaptat și le-am integrat în revistă.

Astfel, am venit pe piață cu o abordare nouă: pe lângă subiectele obișnuite prezente într-o revistă de casă și grădină, veți putea citi povești de succes ale unor antreprenori și veți găsi analize de piață.

Nu în ultimul rând, am alocat un spațiu generos articolelor de specialitate din sfera micro-agriculturii și alimentației sănătoase”, a spus Ștefan Alexiu, managing partner LinksPR.

Înființată în urmă cu opt ani, MediaTeca operează patru site-uri: Casoteca.ro (casă și grădină), Informateca.ro (generalist), Pedagoteca.ro (educație) și Agroteca.ro (agricultură).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu