Skip to main content

Din online, în print. S-a lansat revista Casoteca, despre casă şi grădină: „Mizăm pe dorinţa cititorilor de a răsfoi o revistă”

 
Din online, în print. S-a lansat revista Casoteca, despre casă şi grădină: „Mizăm pe dorinţa cititorilor de a răsfoi o revistă”

Şi în online, şi în print. După şapte ani doar pe online, site-ul casoteca.ro are şi ediţie tipărită.

Publicitate

Revista, care va apărea la fiecare două luni, se găseşte în reţeaua Inmedio şi în lanţul de librării Diverta.

Luna aceasta s-a lansat prima ediţie a revistei de casă şi grădină Casoteca. MediaTeca, divizia de media a companiei de consultanţă LinkPR, s-a ocupat de proiect.

„Varianta print este doar continuarea firească a celor şapte ani de performanţă în mediul online. Într-o piaţă media în care tendinţa este ca publicaţiile tipărite să migreze în mediul virtual, echipa Casoteca mizează şi pe formatul tradiţional de presă, pe dorinţa cititorilor de a răsfoi o revistă”, spun reprezentanţii publicaţiei.

Redactorul şef al revistei este Ion Diamandi.

Conţine, pe lângă proiecte arhitecturale, idei pentru decorarea locuinţei sau prezentarea unora dintre cele mai frumoase case construite în ţară şi în străinătate, subiecte din sfera tehnologiei, business-ului sau alimentaţiei sănătoase.

„Ne-am dorit o revistă în care chiar să ai ce citi. Astfel, am folosit experienţa tuturor jurnaliştilor cu care colaborăm la proiectele noastre media, iar ideile lor le-am adaptat şi le-am integrat în revistă.

Astfel, am venit pe piaţă cu o abordare nouă: pe lângă subiectele obişnuite prezente într-o revistă de casă şi grădină, veţi putea citi poveşti de succes ale unor antreprenori şi veţi găsi analize de piaţă.

Nu în ultimul rând, am alocat un spaţiu generos articolelor de specialitate din sfera micro-agriculturii şi alimentaţiei sănătoase”, a spus Ştefan Alexiu, managing partner LinksPR.

Înfiinţată în urmă cu opt ani, MediaTeca operează patru site-uri: Casoteca.ro (casă şi grădină), Informateca.ro (generalist), Pedagoteca.ro (educaţie) şi Agroteca.ro (agricultură).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus