Skip to main content

Întrebări și răspunsuri pe TikTok. Platforma, nouă funcție pentru influenceri

 
Întrebări și răspunsuri pe TikTok. Platforma, nouă funcție pentru influenceri
Foto: Pexels

TikTok apropie utilizatorii săi de influenceri. Conform SocialMediaToday, rețeaua socială va introduce o funcție de „Q&A” (nr.red Întrebări și Răspunsuri) prin care oamenii le pot pune întrebări creatorilor de conținut cu peste 10.000 de urmăritori, iar aceștia să răspundă prin clipuri video.

În timp ce influencerii răspund la întrebările urmăritorilor, utilizatorii pot vedea lista de întrebări din partea mai multor persoane și chiar pot acorda un vot, pentru ca acea întrebare să aibă prioritate și influencerul să răspundă mai repede.

Publicitate

Noua funcție TikTok creează avantaje pentru ambele părți. În primul rând, menține utilizatorii și influencerii implicați și decid să revină mai des în aplicație, iar în adoilea rând îi ajută pe creatorii de conținut să își consolideze numărul urmăritorilor de pe pagini, ceea ce ar aduce pe viitor parteneri de marketing și dezvoltarea comunității sale.

Modul „Q&A” era disponibil pe TikTok doar în clipurile în direct.

Reprezentanții TikTok au confirmat pentru SocialMediaToday introducerea funcției „Q&A”:

„Funcția Întrebări și răspunsuri; în videoclipuri și în clipurile în direct este în curs de testare și ne propunem să o lansăm pentru mai mulți influenceri în săptămânile următoare.

În timpul testării, aceasta va fi disponibilă numai creatorilor de conținut care au peste 10.000 de urmăritori și care au activat funcția în setările lor, precum și unii creatori din lista sigură din programul nostru Creative Learning Fund. Toți utilizatorii vor putea trimite întrebări.” 

Cum arată noul mod „Q&A”. Captură foto: SocialMediaToday

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu