Skip to main content

Întrebări şi răspunsuri pe TikTok. Platforma, nouă funcţie pentru influenceri

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

TikTok apropie utilizatorii săi de influenceri. Conform SocialMediaToday, reţeaua socială va introduce o funcţie de „Q&A” (nr.red Întrebări şi Răspunsuri) prin care oamenii le pot pune întrebări creatorilor de conţinut cu peste 10.000 de urmăritori, iar aceştia să răspundă prin clipuri video.

Publicitate

În timp ce influencerii răspund la întrebările urmăritorilor, utilizatorii pot vedea lista de întrebări din partea mai multor persoane şi chiar pot acorda un vot, pentru ca acea întrebare să aibă prioritate şi influencerul să răspundă mai repede.

Noua funcţie TikTok creează avantaje pentru ambele părţi. În primul rând, menţine utilizatorii şi influencerii implicaţi şi decid să revină mai des în aplicaţie, iar în adoilea rând îi ajută pe creatorii de conţinut să îşi consolideze numărul urmăritorilor de pe pagini, ceea ce ar aduce pe viitor parteneri de marketing şi dezvoltarea comunităţii sale.

Modul „Q&A” era disponibil pe TikTok doar în clipurile în direct.

Reprezentanţii TikTok au confirmat pentru SocialMediaToday introducerea funcţiei „Q&A”:

„Funcţia Întrebări şi răspunsuri; în videoclipuri şi în clipurile în direct este în curs de testare şi ne propunem să o lansăm pentru mai mulţi influenceri în săptămânile următoare.

În timpul testării, aceasta va fi disponibilă numai creatorilor de conţinut care au peste 10.000 de urmăritori şi care au activat funcţia în setările lor, precum şi unii creatori din lista sigură din programul nostru Creative Learning Fund. Toţi utilizatorii vor putea trimite întrebări.”

Cum arată noul mod „Q&A”. Captură foto: SocialMediaToday

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus