Skip to main content

Viorica Dăncilă, în colaborare cu o fostă jurnalistă OTV, îşi va lansa propria carte

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Viorica Dăncilă, fostul prim-ministru al României, îşi va lansa curând o carte. O va face în colaborare cu Marga Niţu, fostă jurnalistă la OTV, defuncta televiziune a lui Dan Diaconescu.

Publicitate

Cartea lui Dăncilă se numeşte „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” şi va prezenta relatările sale despre mandatul de premier, relaţia cu Liviu Dragnea şi despre actuala conducere a PSD-ului.

Dăncilă a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook:

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului.”

Anunţul Vioricăi Dăncilă pe Facebook

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus