Skip to main content

Bilanț Covid în TVR. Peste 200 de cazuri de la debutul pandemiei: „Respectați regulile, în continuare. Valabil și pentru cei vaccinați cu prima doză”

 
Bilanț Covid în TVR. Peste 200 de cazuri de la debutul pandemiei: „Respectați regulile, în continuare. Valabil și pentru cei vaccinați cu prima doză”
Foto | Pexels

Care mai este bilanțul infectărilor cu Covid-19, în TVR? La aproape un an de la declanșarea pandemiei în România, 205 persoane din Televiziunea Publică au fost depistate cu Coronavirus, potrivit unui mesaj intern al TVR obținut de Paginademedia.ro.

Publicitate

Dintre acestea, 170 au fost depistate în București și 35 la Studiourile Teritoriale. 

„Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare. Persoanele confirmate au avut 362 de contacți apropiaţi.

Revenim către dumneavoastră cu rugămintea să respectați în continuare regulile de protecție, pentru a vă proteja, dar și pentru protecția celor din jurul vostru.

Apelul rămâne valabil şi pentru colegii care au primit deja prima doză de vaccin anti-COVID. La recomandarea medicilor, regulile de protecţie trebuie menținute şi respectate în condițiile în care numărul maxim de anticorpi apare la o săptămână după cea de a doua doză de vaccin”, notează oficialii TVR în mesajul către angajați. 

Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituție în luna iulie, iar la începutul lunii octombrie mai mulți oameni de la secția Știri s-au infectat. 

Citește și: 


Mesajul TVR pentru angajați


Informare COVID- 19. Situaţia la zi – 19.02.2021

Data publicare: 19-02-2021

Vă informăm că de la începutul pandemiei şi până în prezent, 205 de persoane din Televiziunea Publică au fost depistate pozitiv la testul COVID-19 – (170 în București și 35 la Studiourile Teritoriale). Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare. Persoanele confirmate au avut 362 de contacți apropiaţi.

Revenim către dumneavoastră cu rugămintea să respectați în continuare regulile de protecție, pentru a vă proteja, dar și pentru protecția celor din jurul vostru.

• Purtaţi mască facială, având acoperite atât gura cât şi nasul.
• Păstraţi o distanţă de cel puţin 1,5 - 2 metri între dumneavoastră şi ceilalţi colegi;
• Nu staţi în grupuri mai mari de 3-4 persoane.
• Nu vă atingeţi faţa, gura şi nasul cu mâinile neigienizate;
• Respectaţi cu stricteţe igiena personală (spălatul pe mâini cu apă şi săpun, pentru cel puţin 20 de secunde);
• Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituţie;

Apelul rămâne valabil şi pentru colegii care au primit deja prima doză de vaccin anti-COVID. La recomandarea medicilor, regulile de protecţie trebuie menținute şi respectate în condițiile în care numărul maxim de anticorpi apare la o săptămână după cea de a doua doză de vaccin.

De asemenea, în cazul în care prezentați simptome specifice infecției cu SARS CoV-2 (creşterea temperaturii peste 37.3, frison, astenie, tuse uscată, pierderea bruscă a gustului şi mirosului), vă rugăm rămâneţi acasă şi anunțați imediat medicul de familie și superiorul ierarhic.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Se pare ca bolesnita asta se prinde de multi, numai de turnatoarea Pivia Lila nu. Are pielea groasa dupa cum se vede.
  • Dar ce grijulie a devenit așa dintr-o dată și peste noapte mamaia Gradea! Se vede că e pe picior de plecare! Hai, du-te , du-te și ia-i cu tine și pe Dârvariu, și pe Tompea, și pe Amza Alina, și pe Nicoleta Gavrilă, si pe cei doi Fulea, și pe Smaranda, și pe Raico, și pe Oana Popescu, și pe Ivascu, și pe Ghitulescu, baiatul lui tata si al PSD-ului, și pe Livia Șerban Iancu, și pe CRIISTACHE!

Trimite un comentariu