Skip to main content

Cifrele Disney+. Mai are puţin şi ajunge la 100 de milioane de abonaţi

 
Cifrele Disney+. Mai are puţin şi ajunge la 100 de milioane de abonaţi

Disney anunţă câţi abonaţi are platforma sa de streaming, Disney+, la început de 2021. Platforma gigantului american a ajuns la 94,9 milioane de abonaţi în toată lumea, la început de ianuarie, scrie Variety.

Publicitate

Disney+ a avut o creştere însemnată în decembrie 2020, ajungând de la 86,8 milioane de abonaţi (pe 2 decembrie 2020), la 94,9 milioane de abonaţi (pe 2 ianuarie 2021). Valul de abonaţi s-a datorat mai multor producţii populare pe Disney: premiera filmului „Suflet” sau lansarea sezonul 2 Star Wars „The Mandalorian”.

De asemenea, Disney va continua să investească bani în producţii originale pentru a-şi păstra abonaţii actuali. Potrivit sursei menţionate, compania americană a prezentat în decembrie o listă de 105 filme şi seriale, care vor apărea în perioada următoare pe Disney+, de la branduri precum Star Wars, Marvel, Disney Animation şi Pixar.

Disney va lansa în perioada următoare şi o nouă funcţie - „Disney Star”, un serviciu de divertisment asemănător cu Hulu şi care va fi disponibil din 23 februarie. Detalii despre Disney Star, AICI.

Totodată, Disney a anunţat şi câţi abonaţi au toate cele trei platforme pe care le deţine: Disney+, Hulu şi ESPN Plus. Cele trei au ajuns 146,4 milioane de clienţi, dintre care Hulu are 39,4 milioane, iar ESPN Plus 12,1 milioane.

CITEŞTE ŞI: Serviciile de streaming, creştere masivă a veniturilor. Netflix şi Amazon Prime au avut încasări uriaşe

CITEŞTE ŞI: Disney lansează un nou serviciu de streaming în Europa. Va fi gratuit

CITEŞTE ŞI: Previziuni. Ce creşteri vor avea Disney+ şi Netflix până în 2025?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus