Skip to main content

Emisiunea Oanei Cuzino se întoarce cu un nou sezon la Pro TV. Revine și iLike IT

 
Emisiunea Oanei Cuzino se întoarce cu un nou sezon la Pro TV. Revine și iLike IT
Foto: Pro TV

Pro TV anunță sezoane noi pentru emisiunile iLike IT și Ce se întâmplă, doctore? din acest weekend.

iLike IT, producția prezentată de Iulia Ionescu, debutează cu un nou sezon sâmbătă, de la 10:00, la Pro TV. În prima ediție se vor prezenta cele mai „noi, ciudate, scumpe” telefoane de pe piață, dar și primul centru experimental din România de terapie bazată pe neuroștiință.

Publicitate

Iulia Ionescu, despre noul sezon iLike IT:

"În noul sezon iLike IT vom analiza în continuare cele mai noi dispozitive de pe piață, dar nu ne vom limita doar la asta. Îmi doresc foarte mult ca oamenii să vadă și să înțeleagă cât de importantă este tehnologia în știință, medicină, economie, educație și nu numai.

Am ajuns într-un punct în care putem spune că nimic nu este imposibil, iar beneficiile reale ale tehnologiei sunt mai presus decât credem. Tehnologia s-a dovedit a fi un adevărat aliat pentru noi în perioada aceasta."

Și emisiunea Ce se întâmple, doctore? revine de duminică, 21 februarie, de la 10:00, pe Pro TV. Oana Cuzino, gazda emisiunii, o avea invitată în prima ediție a noului sezon pe actrița Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți).

Oana Cuzino, despre noul sezon Ce se întâmplă, doctore?:

”Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într- o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate, poate mai pregnant decât oricând.

Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate.

Cu ajutorul invitaților noștri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viața în toată deplinătatea și aspectele ei, trebuie să meargă în forță, cu optimism, înainte!” 

 

CITEȘTE ȘI: Emisiunea iLike IT de pe Pro TV, promovată timp de o oră în Times Square

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu