Skip to main content

Survivor, păzea! Diseară începe Românii au talent!

 
Survivor, păzea! Diseară începe Românii au talent!

Pro TV scoate artileria grea. Diseară începe show-ul Românii au talent, ajuns la sezonul 11.

Publicitate

Se va lupta pentru primul loc în audienţă cu Survivor, de la Kanal D, show-ul surpriză al începutului de an, care până acum a dominat audienţele.

De celaltă parte, Antena 1 pune la bătaie două filme: Death Wish - Răzbunarea (cu Bruce Willis, de la 20:30) şi Star Wars: Ultimii Jedi - de la 22:30.

Românii au talent va fi şi lunea

Supriza acestui sezon este, cu siguranţă, a două ediţie de Românii au talent pe care Pro TV o programează lunea. Noul sezon vine şi cu o schimbare în juriu: Alexandra Dinu îl înlocuişte pe Mihai Petre, după cum şi Paginademedia.ro a scris în luna octombrie a anului trecut.

Alexandra Dinu este actriţă şi fostă prezentatoare şi producătoare ProMotor îi va lua locul în show.

Astfel, va sta la masa juriului alături de Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Da,am vazut si eu emisiunea.Smiley si Pavel s-au descurcat destul de bine .
  • Sabina 2017 scuze pentru greseala , sa sti ca a fost o emisiune foarte buna astazi cu cei doi cred ca Maruta ar trebui sa iasa la pensie
  • Sabina , sambata Jumanji Aventura in jungla 2008 , si Codul strazi 20017 , iar duminica Equalizer 2 Razboiul dreptatii 2008 , si Cinzeci de umbre 20017,
  • Audientele vor fi echilibrate, avand in vedere ca formatul Got Talent s-a mai erodat, iar Survivor are in jur de 2 mil de telespectatori la fiecare editie. @Sabina, Voice-overul de la Pro2 ProCinema si ProGold este actorul Ioan Andrei Ionescu.
  • o sa-i bata survivor rau de tot! trebuiau schimbati din juriu andra si moisescu!
  • Marian ,ce filme sunt programate pe 13 și 14 februarie pe Pro TV?
  • Sabina am vazut si eu pacat ca nu au dat ceva audiente sa vedem si noi e mai bine cu Maruta sau fara, Allex ai perfecta dreptate acest individ nu a facut performanta in Bulgaria , pentru saptamana viitoare pro tv are programat sambata si duminica filme in rerereluare nu cele care le anuntau cu surle si trambite . am spus si o repet filmele noi le tine pentru sarbatori ,penibili mai ales ca pe 14 februarie antena incepe umorul rasuflat ,
  • Pavel Bartoș și Smiley vor prezenta emisiunea La Măruță azi .
  • Allex ,știi cum îl cheamă pe voice -overul de la Pro 2 și Pro Gold? tocmai l-am auzit la promo -ul pentru Șef sub acoperire.

Trimite un comentariu

sus