Skip to main content

Media Consulta International

 
Media Consulta International

MEDIA CONSULTA INTERNATIONAL, condusa de Mihai Craiu, este o companie independenta de consultanta in afaceri, specializata in mediile de afaceri din tarile emergente, sprjinind investitorii sa se stabileasca si sa se extinda pe pietele din Romania si Balcani.

Pentru a identifica cele mai mari oportunitati din pietele unde clientii nostri isi desfasoara activitatea stabilim un parteneriat si impreuna cu acestia identificam cele mai bune strategii si oportunitati pentru a le creste afacerile.

Abordarea personalizata a companiei Media Consulta International, combina profund informatiile despre pietele est-europene cu strategiile personalizate si se adreseaza atat companiilor din Romania cat si companiilor internationale.

Astfel portofoliul de clienti al companiei este extins atat in Romania cat si in tari precum Franta, Germania, UK, Spania si Statele Unite ale Americii.

Gama larga de servii oferite de Media Consulta International include:

  • Strategie de business pentru start-up-uri, consultanta juridica si fiscala, investitii strategice si planuri sustenabile pentru gestionarea costurilor.
  • Lobby de management organizational, strategii de marketing si vanzari, cercetare si dezvoltare, strategii de comunicare.
  • Servicii complete de publicitate, relatii publice, digital marketing si activitati BTL.
  • Clientii Media Consulta International au un avantaj competitiv sustenabil, organizatii capabile sa tina pasul cu fluctuatiile din mediul de afaceri si rezultate securizate pe termen lung.

Fondata in 2003 de Mihai Craiu, Media Consulta International, datorita succesului clientilor din portofoliu, atat cei din Romania cat si cei de pe pietele Europei Centrale si de Est, are o crestere sustenabila.

Portofoliul de clienti ai Media Consulta International cuprinde nume ale companiilor Vienna Insurance Group, GENERALI PPF Investments, McDonalds, Raiffeisen Bank/Merill Lynch, Thomasville, Business and Strategies Europe, Currie&Brown, Erste Bank, Energy Holding, Banca Transilvania etc .

VIDEO. La Bibliotheque Ideale, un proiect Media Consulta

Cele mai recente idei privind cresterea pietelor emergente ne sustin opinia de lungă durata asupra faptului ca redresarea economica globala este crucial-dependenta de starea economica a natiunilor emergente.

Pentru a avea o crestere a mediului de afaceri avem nevoie evident de un mediu economic pozitiv. Cu toate acestea, cresterea pietelor emergente este temperata si de alte caracteristici si oportunitati.

Ecosistemul general al vanzarilor de pe pietele comerciale sunt adesea complicate si destul de diferite de cel al unei economii dezvoltate. Pentru a vinde cu succes un produs catre aceste piete este necesara o abordare croita pe caracteristicile unice ale pietelor mai sus mentionate.

Membrii organizatiei Compania Media Consulta International aplica experienta cunoasterii in detaliu a pietelor potrivite pentru clientii care isi doresc sa creasca in vremuri incerte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    E vorba de aceeași firmă ca aici - https://www.comisarul.ro/articol/o-dare-in-gat-profi_1316433.html?

Trimite un comentariu

sus