Skip to main content

Detalii despre actorii din Sky Rojo, serialul produs de creatorii La Casa de Papel

 
Detalii despre actorii din Sky Rojo, serialul produs de creatorii La Casa de Papel

Netflix anunţă distribuţia personajelor din nou serial „Sky Rojo” (Orizonul Roşu), produs de Álex Pina şi Esther Martínez Lobato, creatorii La Casa de Papel.

Publicitate

Serialul va avea premiera pe 19 martie. În primul sezon vor fi opt episoade a câte 25 de minute.

Din distribuţie fac parte, printre alţii, Miguel Angel Silvestre (Velvet, Sense8 – Lito) sau Veronica Sanchez (The Pier, 13 Roses). Cei doi vor juca rolul lui Moises, respectiv Coral.

CITEŞTE ŞI: Nou serial, de la creatorii La Casa de Papel. Încearcă o nouă reţetă, cu episoade mai scurte

CORAL (VERÓNICA SÁNCHEZ)

Coral este inteligentă, elegantă şi foarte educată. Intră în Clubul Mireselor din proprie iniţiativă, având nevoie de un loc unde să se ascundă şi ştiind că nu va fi găsită acolo.

Este aceeaşi tendinţă autodistructivă care o determină să ia pastile atunci când simte că trebuie să se deconecteze de lume şi de realitate. Este favorita lui Romeo, care vede ceva special în ea. Mintea ei analitică o ajută să fie raţională în fiecare situaţie, punând în balanţă argumentele pro şi contra.

MOISÉS (MIGUEL ÁNGEL SILVESTRE)

Moisés este mâna dreaptă a lui Romeo, gestionează Clubul Mireselor, acţionând şi ca intermediar în recrutarea de fete din străinătate. Este un infractor care nu este motivat de bani, ci mai degrabă de loialitatea absolută faţă de Romeo.

Gândurile cu privire la viaţa pe care a ales-o îl chinuie în mod constant, dar încearcă să le ignore şi să urmeze ordinele primite.

VEZI distribuţia COMPLETĂ a serialului Sky Rojo, pe Paginadeseriale.ro

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus