Skip to main content

SCHIMBĂRI. Chefi la cuţite intră pe post duminică. iUmor se mută în altă zi

 
SCHIMBĂRI. Chefi la cuţite intră pe post duminică. iUmor se mută în altă zi

Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu se întorc cu un nou sezon Chefi la cuţite, la Antena 1. Show-ul debutează duminică, 28 februarie, de la ora 20:00, potrivit unui anunţ de pe pagina de Facebook a emisiunii.

Publicitate

Va fi trei zile pe săptămână: duminică (20:00), luni şi marţi (20:30).

Debutul Chefi la cuţite aduce şi o schimbare în grila Antenei 1. iUmor nu va mai fi duminica, ci miercurea (20:30). Următoarea ediţie iUmor este pe 3 martie.

Astfel, Chefii se vor duela cu Survivor şi filmul Pro, duminică. Luni vor fi la bătaie cu Românii au talent şi serial turcesc, iar marţea cu Las Fierbinţi, Şef sub acoperire şi serialul turcesc de la Kanal D.

În zilele de miercuri duelul se dă între iUmor, Imperiul Leilor (Pro TV) şi serialul turcesc de la Kanal D.

Noul sezon iUmor a debutat pe locul trei, în urmă cu două săptămâni.

Anunţul despre Chefi la cuţite

Anunţul despre iUmor

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tigrescu Tigrescu
    Tie iti e frica postacule. Imediat ai aparut sa lauzi Antenuta ta de frica. Hi hi !
    Pe stirile de vineri si sambata nu comentezi ? Ce au facut Cunoscutii tai ? Zero Barat. Plangi !
  • Mile Mile
    Postac ce de preocupări va e frica ha v
  • Marian Marian
    Anul trecut Asia si birjari au profitat de pandemie sa vedem cum va fi anul acesta umorul rasuflat poate prinde locul 1 sau nu ,vom vedea sau pro va schimba ora si va baga filme sau va baga serialul Las Fierbinti si pe urma lei vom vedea .
  • Cainescu Cainescu
    Ce de postaci disperați la munca

    Te referi la tine nu ? Ce cauti aici ? Nu esti la munca postacule ?
  • Pisicescu Pisicescu
    Foarte bune idei asteptam scăderi la tal

    Asa si noi asteptam scaderi la Bucatari. Hi hi hi. Talentosii scad, dar tot vor fi lideri peste Bucatarii tai. Ha ha !
  • constantin cozma constantin cozma
    prima tv difuzeaza un serial italian din 5 martie L’amica geniale( Prietena mea geniala). Un serial din 2018, va fi difuzat la 20:00.
  • Mile Mile
    Ce de postaci disperați la munca
  • Mile Mile
    Foarte bune idei asteptam scăderi la tal
  • Zic și eu Zic și eu
    Bambu &Obae,
    Daca la voi cuvantul "***"= pasarea din mana pe care spune proverbul sa nu o dai pentru o vrabie de pe gard, este "limbaj intolerant", inventati voi un nume tolerat pentru aceasta pasare! "***" este intolerabil daca il folosesti cu privire la o persoana de etnie roma, ceea ce nu era cazul aici.
    Daca scriu: am un pix negru, o sa puneti **** in loc de negru, ca-i limbaj intolerant?
    Este plin de comentarii agramate, dar algoritmul vostru a identificat numele unei pasari ca fiind intolerant. Folositi-va frate mintea pentru a gandi, nu doar pentru a umple cutia craniana!
    Pana la urma aveti cateva zeci de comentarii/zi, va ia 10-15 minute sa le moderati astfel incat sa evitati absurditati de genul acesta!
  • Allex Allex
    Odată cu debutul acestei emisiuni, începe o perioadă mai bună pentru Antena1. Rămân la părerea că emisiunea Rgt programată de 2 ori pe săptămână este o decizie extrem de proastă, și cred în continuarea că există o mare șansă să fie sub Chefi la cuțite începând de lunea aceasta.
  • Claudiu Claudiu
    Audienta Chefi la Cutite nu va fi foarte mare in primele episoade din auditii, dar cred ca emisiunea va fi pe primul loc pe comercial duminica asta, dar pe doi pe national si urban (sub Survivor). Lunea au locul doi asigurat cat e RAT, dar pe propriul interval au sanse la primul loc pe comercial si pe un alt segment de public (ori national ori urban).

    Martea au locul 1 pe linie dupa ce se termina Las Fierbinti. Sefi sub acoperire e o emisiune modesta, la fel ca Imperiul Leilor. Probabil raman la formatul asta cu Chefii in functie de ce obiective si-au setat pentru ziua de duminica.
  • EusuntPro EusuntPro
    Expert, ai cumva idee despre presupusele bănuieli de pe acest site legate de o eventuală emisia 4k a pro tv pentru euro?
  • Expertul Expertul
    Strategia antenei 1 nu e rea! N-ai umor are sanse mai mari sa fie lider miercurea, avand o concurenta mai slaba, iar duminica, chefi la cutite chiar poate bate Survivor pe targetul comercial. Daca N-ai umor va fi mult peste Imperiul leilor show-ul antenist va fi anihilat cu filme, asa cum s-a intamplat sezoanele trecute.
  • Adrian Adrian
    Au mutat duminica ca sa vada cum sta treaba cu Survivor. Daca vor fi pe locul 2 timp de o luna, sigur muta emisiunea miercuri, de frica.
  • EusuntPro EusuntPro
    Eu sunt Pro, nu vă faceți griji, sigur îi va muta pe Chefi dacă duminica va fi măcel pentru ei, doar Antena 1 e consacrată în mutări de astea:))) Oricum, nu știu dacă vor avea vreo zi în care să fie lideri. Duminica vor fi sub Survivor, luni sub RAT, iar marti au o sansa. Desi la Pro Tv este las fierbinti si sef sub acoperire.

Trimite un comentariu

sus