Skip to main content

Pro TV va difuza un nou format muzical din toamnă: SuperStar. Au început înscrierile

 
Pro TV va difuza un nou format muzical din toamnă: SuperStar. Au început înscrierile

Pro TV va difuza, din toamnă, un nou show muzical, pentru care a cumpărat licenţa internaţională.

Publicitate

În România, emisiunea de pe Pro TV se va numi SuperStar, după un format care a avut premiera în Marea Britanie în urmă cu 20 de ani.

SuperStar va fi, practic, ediţia românească a formatului internaţional Idol. Showul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şin Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

Înscrierile pentru noul show au început deja online. Condiţia: vârsta între 16 şi 30 de ani. Linkul de înscriere, unde viitorii concurenţi îşi pot posta şi un demo, aici.

În mod normal, în toamnă, Pro TV difuza talent-showul Vocea României, după formatul The Voice. Anul trecut, în pandemie, Pro TV nu a difuzat Vocea României.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au răspuns la întrebarea dacă, din toamnă, vor fi pe post ambele formate muzicale. "Este prea devreme să vorbim de emisiunile din toamnă", a fost răspunsul.

The Idols a fost în urmă cu câţiva ani şi în "grădina" Antena 1. Postul Intact a luat licenţa, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune. În iunie 2011, Antena 1 anunţa că a achiziţionat licenţa show-ului Idols.

Spunea atunci Antena 1 (care nu a mai produs show-ul), că "formatul care va fi transmis de Antena 1 in primavara lui 2012 aducea postului de televiziune Fox, apartinind grupului News Corp cate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumatate de ora".

Citeşte şi: EXCLUSIV. Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul

Citeşte şi: Antena 1 a cumpărat licenţa pentru show-ul Idols

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valy Stefan Valy Stefan
    Poate ca PRO TV cauta sa mai fie în topul audientei, însă coboară progresiv pe calea celor de la TVR.... Cel puțin, TVR-ul nu da reclame în timpul filmului, însă PRO TV, la fiecare 20 minute din film, baga reclame la greu... cel puțin 15 minute...
  • Sabina Sabina
    Marian,cred că anunță mai încolo formatul The amazing race .Îmi place grafica de primăvară a Pro-ului.
  • Marian Marian
    Sabina ce zici de videoclipul cu echipele de stiri sau cu cei care prezint emisiunile in grila de primavara dar mai ales cu cei din Las Fierbinti pe ritm de dans ?
  • mile mile
    mareane, tu vorbesti de amasing care injurai asia ha
  • Marian Marian
    Sabina oare filmeaza si pentru The amazing sau vor anunta mai incolo ?. Marius poate nu va fi la plesneala vor face un adevarat show zic si eu cred ,
  • Marius Marius
    Da da
    Sper sa nu fie la fel cum ne-am obișnuit
    Filmează 2,3 ediții le difuzează la plesneala si GATA....RENUNȚĂM
  • Mile Mile
    Mare mamaliga aceeași talentosi
  • constantin cozma constantin cozma
    interesant

Trimite un comentariu

sus