Skip to main content

VIDEO. Vezi noul spot pro-vaccin al Ministerului Sănătăţii. A fost aprobat de CNA. Mesajul: „Om cu om oprim pandemia”. Urmează clipuri cu preoţi

 
VIDEO. Vezi noul spot pro-vaccin al Ministerului Sănătăţii. A fost aprobat de CNA. Mesajul: „Om cu om oprim pandemia”. Urmează clipuri cu preoţi

VIDEO. Ministerul Sănătăţii se pregăteşte pentru etapa a 3-a de vaccinare anti-Covid şi lansează noi spoturi. Primul a fost difuzat în cadrul şedinţei CNA din 2 februarie, fiind aprobat de membrii Consiliului cu voturi în unanimitate.

Publicitate

Spotul va rula în următoarele trei luni pe posturile de televiziune. Tot gratuit, aşa cum s-a întâmplat şi cu precedentele spoturi cu vaccinarea anti-Covid, în care au apărut mai mulţi medici.

După spotul pe care îl vedeţi mai jos, urmează alte clipuri video, în care vor fi protagonişti preoţi. Cu Francisc Doboş s-a filmat. Şi părintele Necula ar urma să apară în campanie. Care este situaţia acum, în articol.

Detalii, în continuare:

Noutăţile celui mai recent spot al Guvernului

1. Mesajul campaniei - „Om cu om oprim pandemia

2. Spotul a fost realizat în parteneriat cu UNICEF (Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite), care a plătit pentru realizarea acestuia.

Producţia video a fost realizată de compania We Are Basca. Regizor: Marius Olteanu,

Ştefan Voinea, reprezentantul Ministerului Sănătăţii, în şedinţa CNA:

„Ministerul Sănătăţii lansează noi spoturi în care încercăm să promovăm vaccinarea. Avem cam o treime din români care sunt ezitanţi cu privire la vaccinarea anti-covid şi încercăm cu sprijinul UNICEF să transmitem nişte mesaje care să ajungă la acel public.

Acesta este un prim spot dintr-o campanie care o să fie mai consistentă şi ne-am bucura să ajungă pe TV.

Acest mesaj şi acest spot este doar o componentă din campania noastră. Avem o echipă întreagă cu care lucrăm pe partea asta, pe partea de montare, de fake news şi dacă urmăriţi pagina de Facebook a Ministerului o să vedeţi că în fiecare zi avem un fake-news care este explic şi demontat, cu surse ştiinţifice.

Studiile arată că şi folosirea de mesaje emoţionale în aceste contexte este bună şi poate să ajungă la cei ezitanţi. Ce mai facem în colaborare cu colegiul medicilor din România, dar şi cu toate cu asociaţiile medicilor de familie, răspundem direct la aceste întrebări medicilor.

Studiile arată că cel mai influent factor în decizia de vaccinare este medicul de familie sau medicul curant. Şi, din păcate, avem mulţi medici care au multe întrebări şi am făcut activ timp de trei săptămâni este să avem video-call-uri cu câţi mai mulţi medici, să avem broşuri editate speciale pentru ei, tocmai să ajungem să demontăm aceste fake-uri. Dar spotul video este o piesă din puzzle.

UNICEF au plătit pentru producerea spotului.”

VIDEO. Noul spot pro-vaccin al Ministerului Sănătăţii

Francis Doboş şi Constantin Necula, în următoarele spoturi Ministerului Sănătăţii

Francisc Doboş, preot la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, şi preotul ortodox Constantin Necula, părinte şi profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu ar urma să facă parte din noile spoturi ale Ministerului Sănătăţii, a spus Ştevan Voinea în faţa CNA.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a scris în Libertatea în urmă cu câteva zile despre implicare preoţilor în spoturile TV.

Dorina Rusu, membru CNA, l-a întrebat pe Ştefan Voinea dacă informaţia este adevărată. El a confirmat şi a menţionat că părintele Necula a fost contactat pentru a face un din spot, dar, momentan, nu este în Bucureşti.

Ştefan Voinea, în şedinţa CNA:

„Da, ei fac parte din această campanie. Am filmat deja cu părintele Francisc Doboş, părintele Necula a spus că este de acord, dar este în Sibiu şi nu am putut să filmăm până acum şi cu el."

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    B.A.M
    Scrii mult si prost!!!
    Nu vrei sa te vaccinezi,e treaba ta,dar nu spune minciuni!!!
  • Șerban Șerban
    Alți bani, altă distracție. *** CNA.

    (Din respect pentru Domnul Președinte și definiția acestuia pentru cuvântul de mai sus, rog ca acesta să nu fie cenzurat pentru că CNA îl merită din plin :))) )
  • B.A.M B.A.M
    AI DREPTATE SYN!
    Unde este ECHILIBRUL în această poveste, pe care CNA și L-A ASUMAT (și NU A FOST IMPUS de o altă instituție a statului) spre a-l păstra între tabăra adepților virusului și al vaccinurilor și diferitele tabere de adepți care cred fie că nu există, fie că a fost creat, fie că e o gripă mai puternică, fie că vaccinurile sunt inutile fie că că vom fi microcipați precum caii/vacile/porci/câinii/etc și între cei care spun că se urmărește atât scăderea capacității de reproducere a speciei umane cât și scăderea numărului de pensionari la nivel global-cu ordin de la Fondul Monetar Internațional (FMI)????

    ATENȚIE!!! ACESTEA SUNT CELE PE CARE LE ȘTIU EU!!! POT FII MULT MAI MULTE TABERE DE ADEPȚI ÎN REALITATE!!!

    UNDE ESTE ECHILIBRUL ȘI IMPARȚIALITATEA? Chiar și medicii au tot declarat în ultimul timp (pe fondul infectărilor de după rapel) pe la diferite televiziuni că, conform producătorilor, vaccinurile nu sunt 100% eficiente...("Niciun vaccin nu e perfect.")

    Repet... UNDE ESTE ECHILIBRUL ȘI IMPARȚIALITATEA?????

    P.S.
    1)Puteți găsi foarte ușor declarațiile în cauză, în special la posturile de știri!!!
    2)Sper ca acest mesaj să nu dispară sau să fie cenzurat folosindu-se argumente discreționare!
    3)Tot ce am spus e adevărat! Aceste tabere de adepți chiar există...
  • syn syn
    Astia sunt magari rau de tot. Frate, au spus acum o luna "nu incercati sa aduceti latura emotionala in discutiile despre vaccin", si uite ce accepta acum.

Trimite un comentariu

sus