Skip to main content

COMUNICAT. Top cinci parfumuri bărbăteşti

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. Bărbaţii adoră să poarte un parfum discret, dar, în acelaşi timp, un parfum care nu poate fi trecut cu vederea. În industria parfumurilor, au fost create, de-a lungul timpului, arome dedicate bărbatului modern, elegant, care denotă rafinament şi o personalitate puternică. Note precum cedru, mosc sau ambră, combinate cu miresme proaspete de iasomie sau măr scot pe oricine din anonimat.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În topul celor mai populare parfumuri de bărbaţi se regăsesc branduri celebre, precum Dior, Hugo Boss sau Armani, fiecare oferind celor care le folosesc o notă aparte.

Găseşti, mai jos, cinci dintre cele mai cunoscute parfumuri bărbăteşti ale ultimelor decenii:

1. Hugo Boss Bottled

Hugo Boss a lansat, în urmă cu mai bine de 20 de ani, un parfum care s-a păstrat până astăzi ca fiind unul dintre cele mai senzuale şi elegante. Bottled a fost creat în 1998 şi, de atunci, a rămas parfumul semnătură al casei Hugo Boss.

Acest parfum defineşte cu precizie bărbatul elegant, rafinat, aducând în prim-plan elemente clasice, precum notele lemnoase. Cu un miros puternic la bază, de lemn de santal, vetiver, cedru, mosc, ambră, Bottled se adresează celor care inspiră rafinament prin simpla apariţie.

La notele vârf, Hugo Boss Bottled are măr, citrice, lichen de stejar şi muşcată, în timp ce, notele de mijloc sunt date de cele lemnoase, precum scortişoara. Ca note de bază, regăsim lemnul de santal, lemnul de cedru, mosc şi ambră.

2. Armani - Acqua di Gio

Un alt parfum la fel de popular ca precedentul îi aparţine casei Giorgio Armani. Acqua di Gio, care se adresează bărbatului sofisticat, este celebru pentru echilibrul perfect între notele lemnoase, aromatice şi fresh.

Acest parfum poate fi purtat în orice moment al zilei, atât la o ţinută smart-casual, cât şi seara, la o cină romantică.

În plus, mirosul său inconfundabil se pretează atât în sezonul cald, datorită miresmelor fresh, cât şi iarna, graţie notelor lemnoase. Plin de personalitate, Acqua di Gio ar fi parfumul bărbatului puternic şi liderului înnăscut.

3. Paco Rabanne - Invictus

În traducere liberă „de neînvins”, Paco Rabanne a creat pentru bărbaţi un parfum remarcabil, intens şi îndrăzneţ, care se adresează celor puternici şi dinamici, deopotrivă. Invictus are o aromă proaspătă, care combină perfect note complementare de muşcată, grapefruit, lemn răşinos de guaiac şi ambră roşie.

Popularitatea lui Paco Rabanne Invictus este dată şi de forma sticlei, o cupă ce sugerează statutul de învingător al celui care-l poartă.

Ca note de vârf, Invictus are în compoziţie citrice, grepfrut şi mandarine. Notele de mijloc sunt florale, iasomie şi frunză de dafin, iar mirosul care rămâne este dat de ambra, paciuli, lemnul de Guaiac şi muşchiul de stejar, din notele de bază.

4. Dior – Sauvage

Un parfum franţuzesc în adevăratul sens al cuvântului, Dior Sauvage este cel mai popular miros bărbătesc al celebrei case de modă Christian Dior.

Simbolul său este celebrul actor Johnny Depp, ce pune acest parfum într-o lumină rebelă şi puternică, deopotrivă.

Sauvage are not puternice de bergamotă, piper, lavandă, nucşoară şi vanilie, iar persistenţa sa îndelungată i-a conferit o parte din popularitatea pe care o are la nivel mondial.

5. Yves Saint Laurent - La Nuit De L'Homme

Un alt parfum ce inspiră eleganţă şi senzualitate este Yves Saint Laurent - La Nuit De L'Homme, cu o aromă ce nu are cum să treacă neobservată. Creat în jurul notelor de bergamota, cedru şi lavandă, acestea sunt completate de aromele de vetiver şi cumarină.

Rezultatul este un parfum caracteristic bărbatului rafinat, aflat, întotdeauna, în centrul atenţiei.

Ca note de varf remarcăm cardamom, la mijloc regăsim cedru, bergamota şi lavanda, iar mirosul care rămâne timp îndelungat pe piele este dat de notele de bază, cumarina şi vetiver.

La Nuit de L'Homme vine într-o sticlă cu design elegant, care defineşte perfect industria celebrelor parfumuri franţuzeşti

Aceste branduri sunt printre cele mai populare din lume, în ceea ce priveşte parfumurile bărbăteşti, datorită aromelor menite să scoată orice reprezentant al sexului puternic din anonimat.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus