Skip to main content

Supernanny intră în acţiune. Emisiunea începe peste câteva zile, la Prima TV

 
Urania Cremene
Urania Cremene

Începe emisiunea Supernanny, la Prima TV. După o pauză de câţiva ani, show-ul revine la finalul acestei săptămâni.

Publicitate

Mai exact, debutează sâmbătă, 20 martie, de la ora 22:00. Va avea doar o singură ediţie la ora respectivă.

Oficialii postului anunţă că începând cu a doua ediţie, din 27 martie, reality show-ul va fi difuzat de la ora 20:00.

Sâmbătă, pe 20 martie, de la ora 20:30 se vede meciul de handbal România - Norvegia, pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Noul sezon Supernanny este prezentat de Urania Cremene, expert în parenting. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din ţară.

„Îmi doresc ca emisiunea Supernanny să fie una educativă, care acoperă multe dintre problemele şi provocările oricărui părinte din ziua de astăzi. M-a bucurat şansa de a duce mesajul parentingului echilibrat în cât mai multe familii din România. Deşi fiecare caz este unic, toate tehnicile pe care le propun sunt parte a trusei de unelte a unui părinte echilibrat, care este Ferm şi Cald, în acelaşi timp. Adică un părinte care pune limite şi stabileşte reguli, dar cu respect, fără pedepse şi fără recompense.

Pare incredibil faptul că în doar câteva zile, copiii pot deveni echilibraţi, însă părinţii învaţă că rezolvarea problemelor cu ai lor copii începe cu schimbarea propriului comportament”, spune realizatoarea.

Supernanny este unul dintre cele mai vechi formate ale postului Prima TV. A fost lansat pentru prima dată în 2005, cu celebra „supernanny” Irina Petrea.


Citeşte şi: Se întoarce unul dintre cele mai vechi reality show-uri de la Prima TV: Supernanny


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BigSister BigSister
    Se pare ca Petrisor a cam batut mana cu Orlando pentru niste cross-uri sau altceva, ca tot promoveaza Prima ca pe cireasa de pe tort.
    Petrisoare, nu ti se pare ca e cam evident?
    Loveste-ne cu niste audiente si las-o mai moale cu atata expunere pentru Prima, ca-ti pleaca cititorii!
  • Cristy Nedelcu Cristy Nedelcu
    sa aduca Serialul Iubiri Secrete
  • RzV RzV
    Genul asta de emisiune au avut un boom pe Youtube la un moment dat si multi vlogerii au reactionat la unele emisiuni. Am vazut ca unele au chiar si peste 1 milion de vizualizari deci probabil pe asta s-au bazat cei de la Prima de au reinviat formatul. Acum depinde ce personaje vor gasi sa faca parte din emisiuni ca sa prinda ceva audienta.
  • Vasile Vasile
    Degeaba. Orice au facut este zero: Selly, matinal, brancu, cele 4 fete. mai au o luna pana cand o sa-i bata metropola tv.
  • BigBrother BigBrother
    Ăștia de la Prima chiar nu sunt capabili să vina cu ceva nou! Zici că e grila de acum 5-6 ani. Pe linia asta vor sta bine merci sub primele 10 locuri în clasamentul audienței. Rău pentru ei, bine pentru concurenta. Și draga "pagina de media"...tot vedem articole despre revoluționarele lansări de emisiuni de tot soiul făcute de postul asta. Niște audiențe ale acelor emisiuni nu publicați? Mai ales alea de la matinalul mult trâmbițat unde totul este cam cu 0.0 in fața. Sau despre creșterea "fulminanta" realizarta de Berecleanu la Focus!
  • Șerban Șerban
    Era ceva dacă o aduceau pe Irina Petrea înapoi.

    PS. Dacă omul e prost și tot comentariul lui nu e decât o înjurătură, de ce îl mai postați ca "***"?

Trimite un comentariu

sus