Skip to main content

PREVIZIUNI. Abonaţii HBO Max până în 2025: peste 120 de milioane. Compania lansează o versiune mai ieftină a HBO Max, în America

 
Foto: Deadline.com
Foto: Deadline.com

PREVIZIUNI. AT&T vine cu noutăţi legate de serviciul HBO Max, dar are şi previziuni legate de numărul de abonaţi pentru serviciul de streaming până la finalul anului 2025, scrie Variety.

Publicitate

Noutatea ar fi că în America se va lansa, în luna iunie, o versiune mai ieftină a HBO Max, serviciul care va înlocui, treptat, actualul HBO GO, la nivel global în 2021. Noul serviciu de streaming se va numi „HBO Max AVOD”, potrivit sursei menţionate.

De asemenea, compania se aşteaptă să aibă între 120 şi 150 de milioane de abonaţi la serviciile HBO şi HBO Max, până la finalul anului 2025.

Compania AT&T, care deţine HBO prin Warner Media, speră că va câştiga abonaţi datorită versiunii mai ieftine a HBO Max, care va costa mai puţin de 15 dolari pe lună, în America.

HBO Max se va lansa, la nivel global, în 60 de ţări în 2021 (39 de teritorii din America Latină şi Caraibe la sfârşitul lunii iunie şi 21 de teritorii din Europa în a doua jumătate a anului 2021).

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Sărăciile mai repede îl lansează în America Latină și Caraibe decât în Europa și Asia, iar ei mai vor și mulți abonați...de la mine nu vor vedea niciun leu în plus față de ce plătesc deja pentru HBO. Poate totuși în timpul ăsta își dau seama cum se face streaming în 4K.

Trimite un comentariu

sus