Skip to main content

Clubhouse va finanţa creatorii de conţinut. Banii merg pentru cei din „club”

 
Foto: Los Angeles Times
Foto: Los Angeles Times

Aplicaţia audio Clubhouse vine în ajutorul creatorilor de conţinut. Le oferă o bursă lunară pentru a dezvolta programe pe platformă, scrie startupcafe.ro.

Publicitate

Noul program se numeşte „Clubhouse Creator First” şi a deschis o sesiune de înscrieri până pe 31 martie. În total vor fi selectaţi 20 de creatori de conţinut audio.

Creatorii vor primi, în cadrul programului, echipamente precum: un iPhone, o pereche de căşti AirPod Pro sau un iRing (pentru a conecta iPhone-ul la echipamente audio sau PC).

Clubhouse a pregătit şi burse lunare pentru creatorii de conţinut selectaţi. Ei vor fi ajutaţi, de asemenea, să obţină contracte de sponsorizare de la unele branduri. Creatorii de conţinut pot realiza emisiuni şi diverse programe, în care pot aduce şi invitaţi.

Aplicaţia Clubhouse este disponibilă, momentan, doar pe dispozitivele iOS. Curând va apărea şi pe Android.

Clubhouse are aproximativ 74.175 utilizatori de internet, din mediul urban (până în 14 februarie) în România, arată una dintre principalele concluzii ale studiului Digitas România şi Publicis Media. Detalii, AICI.

CITEŞTE ŞI: STUDIU. Primele date despre Clubhouse, în România: aproape 100.000 de oameni, peste 18 ani. Ce schimbări aduce aplicaţia

CITEŞTE ŞI: Aplicaţia Clubhouse, record în februarie. Peste 8 milioane de descărcări

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus