Skip to main content

PARTENERIAT. Conferinţă online cu Jon Steel, strategic plannerul legat de brand-uri ca Nike, Coca-Cola, eBay, HP, Porsche sau Sony. The Perfect Pitch, în aprilie

 
PARTENERIAT. Conferinţă online cu Jon Steel, strategic plannerul legat de brand-uri ca Nike, Coca-Cola, eBay, HP, Porsche sau Sony. The Perfect Pitch, în aprilie

PARTENERIAT. Jon Steel, strategic plannerul al cărui nume se leagă, printre altele de brand-uri ca Nike, Coca-Cola, eBay, HP, Porsche sau Sony, va vorbi, pentru publicul din România, într-o conferinţă virtuală luna viitoare. Se numeşte The Perfect Pitch.

Publicitate

Se va desfăşura online, pe 22 aprilie, ora de ora 10:30.

Înregistrarea se face prin trimiterea unui mail către adresa [email protected]. Costul de participare este 45 Euro pentru membrii IAA şi UAPR, 65 Euro pentru non-membri şi gratuit pentru studenţi.

Jon Steel va împărtăşi din secretele sale şi va explica modul în care sunt construite prezentări care să câştige inimi, minţi, dar şi new business. El explică ce este şi ce nu este de făcut într-un pitch.

Cariera lui Jon Steel este se întinde pe patru decenii şi trei continente. Este strategic plannerul care a rezolvat probleme pentru branduri precum Nike, Coca-Cola, eBay, Hewlett-Packard, Porsche, Sony, Starbucks, Unilever şi Vodafone. A ajuns să lucreze chiar pentru Major League Baseball, Asociaţia Naţională de Baschet, Cricket Australia şi Fulham Football Club.

Peste 35 de ani a lucrat pentru doar trei companii: BMP din Londra, alăturându-se ca stagiar absolvent şi devenind director de consiliu până la vârsta de 26 de ani; Goodby, Silverstein & Partners în San Francisco, unde a petrecut zece ani ca şef de planificare, devenind şi partener şi vicepreşedinte; şi în cele din urmă şaptesprezece ani cu WPP, unde a ocupat funcţia de Director de Planificare Globală şi, de asemenea, ca director al WPP AUNZ.

Este autorul bestseller-urilor „Truth, lies and advertising” & ”Perfect Pitch: The Art of Selling Ideas and Winning New Business”.

Autor: Redacţia contactpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus