Skip to main content

Emisiunea lui Virgil Ianţu revine pe TVR 2. Începe sezonul opt

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Televiziunea Publică anunţă când începe noul sezon „Câştigă România”. Emisiunea prezentată de Virgil Ianţu va debuta joi, 1 aprilie, de la ora 20:00, cu o ediţie specială în care se vor prezenta „cele mai relevante momente din cele şapte sezoane”.

Publicitate

Sezonul 8 al emisiunii va începe, însă, luni, 5 aprilie, de la 20:00, pe TVR 2. Ediţii noi se vor difuza, la fel ca în anii anteriori, de luni până joi.

Marele premiu al emisiunii rămâne neschimbat: o maşină Dacia Logan. Maşina, premiul pus la bătaie, poate fi câştigată dacă un concurent va câştiga 10 ediţii la rând sau dacă se califică într-o ultimă ediţie în care se va lupta pentru marele premiu.

După fiecare ediţie, concurenţii vor primi şi cartea - „Istoria. Din zorii civilizatiei până în zilele noastre”, de Adam Hart-Davis.

Anul acesta emisiunea a avut preselecţii în online din cauza restricţiilor din Bucureşti, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Virgil Ianţu, despre noul sezon al emisiunii „Câştigă România”:

„Când am început, nu am realizat cât de mare va fi impactul acestui show de televiziune, cine vor fi concurenţii, cum va reacţiona publicul.

Am pornit de la ideea că România merită un concurs, o producţie care să arate ce e bun, ce e nou, cu ce ne putem mândri, pentru că, ştiţi foarte bine, lucrurile rele au fost şi sunt puternic mediatizate, pe când cele bune, de multe ori, stau cu modestie ascunse.

Asta m-a atras la Câştigă România: nu e doar un concurs, e o emisiune educativă şi inspiraţională care era şi este necesară. Vrem să vedem la televizor oameni care au valoare cu adevărat, chiar dacă nu sunt vedete sau celebrităţi. Vrem să vedem oameni autentici, care reuşesc să treacă peste greutăţile zilnice cu fruntea sus.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    buna sau rea ramine singura emisiune de cultura generala din romania Cam greoaie dar este totusi o oaza pentru cei care mai gindesc
  • Babou Babou
    Postaci fără cultură supărați hai acasă

    Ca antenuta , postaci fără cultură la marinici umor sec factorati revelioane accesati cunoscuti , supărați hai acasă
  • Baboi Baboi
    Super chiar e foarte interesanta

    Antenuta iar locul 3 pe comercial aseara si marti seara. Dezastru !
  • Mile Mile
    Postaci fără cultură supărați hai acasă
  • Zexe Zexe
    Nu sa saturat expiratul asta sa imi ia bani . Sa ramana la band-ul lui ca e mai bun acolo
  • Spagatistu' Spagatistu'
    @ adi,
    Ai dreptate taticu', nu se compara cu puterea dragostei, mireasa, roata norocului si alte emisiuni- concurs, cu studiouri si premii manelistice si competitori asemenea.
    Nu se tipa, nu se iau la cearta, botoxul si silicoanele sunt doar in intrebari +nici Iantu nu-i de nivelul lui jadorel sau dorian popa, dupa ce ca are parul alb, nici macar nu baga si el niste glumite da "stendap"!:))
  • adi adi
    o emisiune facuta in stilul tvr... premii mici, studio anost si prezentator enervant cu glume in aceeasi nota.
  • Mile Mile
    Super chiar e foarte interesanta

Trimite un comentariu

sus