Skip to main content

Hai cu fetele. De Mărţişor, la Prima TV: Începe emisiunea cu Diana Bart, Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin

 
Hai cu fetele. De Mărţişor, la Prima TV: Începe emisiunea cu Diana Bart, Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin

Hai cu fetele, la Prima TV. Astăzi, de Mărţişor, debutează emisiunea cu Diana Bart (de la Flash Monden), cântăreaţa Giulia şi „cârcotaşele” Ioana Petric şi Gabriela Marin.

Publicitate

Hai cu fetele începe astăzi, 1 martie, de la ora 17:00. Va fi difuzată de luni până joi de la aceeaşi oră.

În prima săptămână invitaţi sunt Sweet Paprika, Andreea Marin, Diana Dumitrescu, Andra Gogan, actorul Alex Damian, Alex Ghiduş - vlogger.

Emisiunea are şi câteva rubrici: Şuete între fete, În mintea bărbaţilor, La bani mărunţi, Pe pielea noastră şi Hai că se poate.

Ioana Petric explică câteva lucruri despre fiecare:

„În fiecare zi vă vom aştepta la Şuete între fete, o rubrică în care vom dezbate într-un mod cât se poate de personal diverse subiecte de actualitate, sau situaţii de care femeile se lovesc în viaţa reală de zi cu zi. Veţi avea astfel ocazia să ne cunoasteti exact asa cum suntem. Dupa care vom vedea ce se ascunde În mintea bărbaţilor şi cum arată viaţa de om mare din perspectiva celor mici.

Vom reproduce ţinute de covorul roşu La bani mărunţi şi vom testa cele mai în trend produse, în rubrica Pe pielea noastră. Vom căuta inspiraţie şi motivaţie în poveşti de succes, care ne spun Hai că se poate!. Vom vedea ce se mai întâmplă în lumea artiştilor, ce provocări mai acceptă influencerii şi ne vom potoli poftele cu reţete delicioase”, spune aceasta.

Noul show de la Prima TV aduce patru păreri diferite despre relaţii, frumuseţe, trenduri în fashion şi poveşti inspiraţionale de succes, după spun oficialii postului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Jenant ! Emisiune facuta pe genuchi. Bani de lumina nu au avut- nici director tehnic nu au. Platou mic, modest. Pare o productie din anii ‘90. Inca 2 emisiuni ca asta si e rezolvata problema. nota -1 cu coronita.
  • Razvan Razvan
    " investitorii Clever Media au ce trebuie"
    Asta-i gluma anului.
  • SIMONA SIMONA
    A da si inca ceva
    Se bate cu acces direct, cu stirile de la 5 ,cu puterea dragostei(cred,nu urmaresc kanal d mai deloc)si audiențele vor fi foarte mici
  • SIMONA SIMONA
    Platoul e jalnic,Luati exemplu de la Neatza,Vorbește lumea platouri de nota 10
    Conținutul va fi același ca la Shelly Show,La Măruță, Theo Show si Vorbeste Lumea
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Nu stiu de ce am senzatia ca asta este fostul platou al lui Dragos Patraru, pare mic. Macar sa faca ceva cu platoul pe care il are digi si unde mai fac emisiuni electorale. Ca tot...
  • constantin cozma constantin cozma
    @Alex se poate si live de exemplu emisiunea lui brancu care incepe pe 8 martie ora 15:00, va fi in regim live, el a declarat asta. Dar in cazul emisiunii acesteia nu stiu de ce nu o fac live.
  • Allex Allex
    În contextul ăsta nu au șanse. Investiția este minimă, emisiunea este pre-înregistrată. Oare nu își permit live?! Am văzut niște imagini cu platoul, dezolant. Se poate filma în el cu maxim 3 cadre, de macara nici nu se pune problema. Nu prea văd ce conținut ar putea aborda fetele pentru a veni cu ceva nou, altfel, fără artificii tehnice și de set nu au șansez Dezamăgitor, chiar aștept mai mult de la Prima Tv! Buget există, investitorii Clever Media au ce trebuie. Anca, Viorela? Hai cu fetele? Serios? ...
  • Haha Haha
    Ce audiențe a avut mireasa?
  • BigBrother BigBrother
    Acest format a fost incercat si de Burci cand a recumparat Prima tv. "Ce vor fetele" a rezistat cam doua luni cred. Reteta e prafuita. Sa vedem daca nisca mai mjlt de 0.1-0.2 audienta. Nu prea cred.
  • constantin cozma constantin cozma
    prima tv daca va aduce in atentia publicului formate interesante si eventual un serial romanesc. Va redeveni o televiziune de succes, cu siguranta.

Trimite un comentariu

sus