Skip to main content

Din presă, la primărie. Ionel Stoica a plecat de la Ziare.com şi s-a dus la Primăria Sectorului 1

 
Foto | Facebook
Foto | Facebook

Din presă, la primărie. Jurnalistul Ionel Stoica a părăsit publicaţia Ziare.com, unde era de redactor-şef adjunct.

Publicitate

A trecut la Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand. Va coordona serviciul de presă al instituţiei, conform unui anunţ pe Facebook.

„A fost o perioadă profesională foarte bună pentru mine, în care am învăţat enorm de multe lucruri noi şi am avut toată libertatea posibilă ca jurnalist. Lucru rar în mass-media din România. Ştiu sigur că am fost incomod pentru mafioţi. Mulţumesc mult pentru încredere, Ramona Ursu! Mult succes în continuare colegilor de la Ziare.com, încep revista presei cu voi”, a scris acesta pe Facebook.

Acesta a mai scris:

„M-am alăturat echipei conduse de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, iar misiunea mea este de a coordona serviciul de presă al instituţiei. Este o nouă provocare pentru mine şi o mare nenorocire pentru iubitorii de diamante!”

În iunie 2020, Ionel Stoica a fost singurul jurnalist care a rămas la Ziare.com, după o plecare în masă a echipei de atunci. La vremea respectivă, a plecat toată redacţia condusă de Serinela Spătărelu, dar şi departamentele de suport, de tehnic şi de vânzări. În total, câteva zeci de persoane (aproximativ 30).


Citeşte şi: Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacţia, tehnicul şi vânzările


Stoica a lucrat până în 2015 la Evenimentul Zilei, unde era şeful secţiei eveniment. A părăsit atunci EVZ, după ce a fost luat la rost pentru o postare pe Facebook, despre Dragnea şi Cristoiu.

Anterior EVZ, el a lucrat şi la Adevărul.

La Ziare.com, era specializat în Justiţie.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, de la Ziare.com ar urma să plece şi redactorul-şef Ramona Ursu, de la începutul lunii aprilie. Până la ora redactării ştirii, Ramona Ursu nu a putut fi contactată.

A doua postare

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    In sfarsit cineva care nu este corupt mai ajunge prin primarii.
  • LCK LCK
    Și-a schimbat „misiunea”? Zice că „acum misiunea mea este de a coordona serviciul de presă al instituției”. Misiune plăcută în continuare, Ionel Stoica :)
  • geo geo
    Bravo, Neluțule, ai devenit și bugetar ! Poate vei face public CV-ul matale ca sa aflam daca ai indeplinit conditiile de participare la concursul organizat de primaria condusa de madam Armand. Poate ai și studii în domeniul științe ale comunicării, specializarea jurnalism sau comunicare și relații publice, masterat în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice, asa cum se cerea in anuntul de angajare, și nu cunoaștem noi. Așa că, te rog, să ne scuzi pentru deranj !
  • Pizzescu Pizzescu
    Antenuta umilita maxim aseara. Nu postacule ? Sefii Acoperiti si Fierbintii peste Bucatarii tai. Plangi !
    Nu ne zici ca a scazut emisiunea ta ? De la 10 comercial la 7-8 puncte. Dezastru !
  • Mile Mile
    Ce sa faca sa pupe primarul

Trimite un comentariu

sus