Skip to main content

Prinţul Harry se implică în „lupta” anti Fake News. Va participa la un studiu în America

 
Foto: People.com
Foto: People.com

Prinţul Harry s-a stabilit de mai bine de un an în America şi, pe lângă startup-ul pe care l-a dezvoltat, va lua parte la un studiu împotriva dezinformării, scrie site-ul Globalnews.

Publicitate

Studiul de la Institutul Aspen va dura şase luni, iar Ducele de Sussex va fi unul dintre cei 15 experţi. Împreună cu alţi jurnalişti sau politicieni, Harry va încerca să găsească soluţii pentru a opri ştirile false pe reţelele sociale, în SUA.

Rolul Prinţului Harry va fi unul part-time care implică întâlniri regulate. Harry s-a mai angajat şi la firma de coaching pentru sănătate mintală „BetterUp”.

Alegerea lui Harry nu este una întâmplătoare. Acesta a mărturisit în interviul acordat prezentatoarei TV Oprah Winfrey că a plecat din Marea Britanie din cauza „presei toxice”, dar şi pentru a-şi păstra sănătatea mintală.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Eu credeam ca odata cu retragerea din familia regala, o sa scapam de harry si starleta. Se pare ca nu avem noroc... Astia continua sa scotoceasca in *** doar doar ii baga cineva in seama. Stai ca trebuie sa fete megan in cateva luni, sa vezi atunci mediatizare...
  • DODO DODO
    păi doar ce-am citit ca baizadeaua asta cu nevastă-sa au recunoscut ca au mai și mințit în interviul ăla celebru Atunci cum girezi că lupți contra știrilor false cînd tu faci declarații mincinoase ?!? l-a prostit aia detot

Trimite un comentariu

sus