Skip to main content

Protestele în burtiere. România TV, cele mai dramatice titluri. "Furia străzii." "România fierbe." Arafat, în direct la Digi

 
Protestele în burtiere. România TV, cele mai dramatice titluri. "Furia străzii." "România fierbe." Arafat, în direct la Digi

UPDATE 2. În jurul orei 23.00, când posturile vorbesc de aproximativ 4.000 de oameni la Guvern, la România TV burtierele sunt la fel de dramatice. Titlurile vorbesc de "dispozitive uriaşe ale jandarmilor" şi creează imaginea unei puternice manifestaţii de stradă. La 23.30, în stradă mai erau câteva sute de oameni în Capitală. Capturile în text.

Publicitate

UPDATE 1. La Realitatea TV, Raed Arafat vorbeşte în jurul orei 22.00 (după ce a fost înainte la Digi 24) despre, fără a da numele, o televiziune care a "asociat fiecare măsură cu numele Arafat", fapt pe care "nu ai cum să-l combaţi". Anunţă că a ajuns cu televiziunea respectivă în instanţă, "pentru această campanie".

BURTIERĂ LA MINUT. Ce titluri au dat posturile de ştiri pe imaginile cu protestele împotriva resticţiilor? România TV a avut cele mai dramatice burtiere în timpul manifestaţiilor.

În jurul ori 21.00, în Bucureşti erau câteva sute - în jur de mie de persoane, iar alte sute de persoane erau în diverse oraşe. România TV se relata despre "proteste de amploare", despre "România care fierbe", despre "furia străzii", despre "Arafat şi reziştii încolţiţi de furia poporului". Se vorbeşte despre "tensiune maximă", sunt date imagini din mijlocul străzii. Senzaţia este a unor manifestări dramatice "de amploare".

Potrivit Hotnews, protestele sunt organizate de către AUR, iar la manifestaţia din Bucureşti au participat lideri ai partidului, în frunte cu George Simion, dar şi senatoarea Diana Şoşoacă, exclusă din AUR.

Pe Antena 3, era o "lovitură zdrobitoare pentru Guvernul restricţiilor", în timp de la Digi 24 era invitat în direct Raed Arafat (în jurul orei 21.00).

Antena 3 a prezentat apoi un "Sondaj devastator pentru Guvernul restricţiilor". Din care aflăm că "Ministrul Sănătăţii, prăbuşire absolută în sondaje."

Cei din platoul Antena 3 sunt impresionaţi de numărul celor din stradă, iar Mugur Ciuvică remarcă, în glumă, că "acum au dinţi în gură, nu mai pot spune că sunt doar pensionari".

Burtiere din jurul orei 21.00:

România TV

  • "Furie în stradă, proteste masiva în Capitală şi marile oraşe"
  • România fierbe: revoltă naţională faţă de restricţiile dure
  • Furia străzii nu conteneşte, revoltele iau amploare
  • Reziştii atacă protestatarii: sunteţi extremişti!
  • Arafat şi reziştii, încolţiţi de furia poporului
  • Val de proteste, unde se ascunde comandantul Arafat
  • Reziştii, scoţi din minţi de valul de proteste

Antena 3

  • Tensiuni uriaşe pe străzile României
  • Proteste în toată ţara
  • "Lovitură zdrobitoare pentru Guvernul restricţiilor"

Realitatea TV

  • Mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară
  • Suporterii echipelor de fotbal, alături de protestatari
  • Suporterii au aruncat cu petarde la protest

Digi 24

  • Situaţia COVID vs. protestele anti-restricţii

GALERIE FOTO. Protestele anti-restricţii în burtiere

Ora 23.00 - Burtiere ca la o revoluţie la România TV

În jurul orei 23.00, burtierele România TV sunt dramatice, cu "bătaie generală", cu "dispozitive uriaşe ale forţelor de ordine", cu relatări din mijlocul mulţimii

Şi Digi 24 vorbeşte de mii de români. La Realitatea TV, burtiera spune că "Liderii anti-mascăsunt demascaţi în direct". Postul difuzează imaginile cu George Simion, liderul AUR, prezent la mitingul de azi din Bucureşti.

La ora 23.30, deşi în Bucureşti mai erau câteva sute de oameni, titlurile România TV lăsau impresia unei mari manifestaţii de protest.

"Nu a fost cazul vreunei intervenţii în forţă la un moment dat a Jandarmeriei. Infirmăm clar", a spus Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt la Jandarmeria Capitalei, la Digi 24. Asta în timp de România TV titra că "Confruntări cu jandarmii, intervenţie în forţă".

"Reziştii tremură, au ordonat intervenţia în forţă a sute de jandarmi", scria România TV

GALERIE FOTO. Burtierele posturilor de ştiri la ora 23.00-23.30

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • clicksud clicksud
    De acord cu tine. Am observat, de asemenea, multe actualizări despre numele românești de emisiuni TV.
  • Livia Pila Livia Pila
    Tvr 1, Cristache, Cristoiu, Tudose și-au ridicat poalele în cap. Bătaie de joc pe fata la adresa oamenilor cinstiti. Rușine Gradea. DIRVARIU, TOMPEA, VORNICU, Amza, Liță.
  • Vica Vica
    @Gabriel
    Sunt unii oameni care nu știu să se protejeze singuri, așteaptă să vină Arafat sa-i protejeze. Cred ca-l așteaptă pe Arafat ***
  • david david
    CNA e o rusine nationala si ar trebui desfiintat, ar trebui sa dea rtv ului amenzi zilnice. OTV nu era asa de infect si a fost inchis.
  • Gabriel Gabriel
    Chiar au fost mii, de unde oti fi scos sute. Ma mir ca nu ati zis zeci. Daca nu credeti, mergeti acolo ca sa va convingenti.

    Tara chiar fierbe
  • Vica Vica
    Eu port mască și gata. Mă protejez singură, nu am nevoie să mi se ia locul de muncă și nu mă interesează ce face cel de lângă mine.
    Chiar crezi că la proteste nu sunt oameni de bună credință, nedirijati, ci sincer disperați? Asta teorie a conspirației......
  • DODO DODO
    @ vica- cred ca îți fierbe ție ciorba pe aragaz Cîteva zeci de tinerei nu reprezinta ,, țara ,, Sint niște pioni stîrniți de cineva din spate care diriează toate aceste acțiuni Nu ți se pare ciudat ca toate sint simultane chiar la distanțe mari că toți sînt aceeași categorie de demonstranți că vin cu benere si loinci prefabricate că intotdeauna cineva îi dirijează că asta se întîmpla in ue și țarile din vest mai puțin in rusia etc ? bagă-ți picioarele în gheață si gîndește Noi marea majoritate care vrem să fim protejați ce să facem ?/ o contrademonstrație ? *** asta de rtv din asta tăiește Speculează prostia
  • Vica Vica
    Romania chiar fierbe. Sunt proteste în mai multe orașe. Ce vreți mai mult? Nu mi se pare un titlu exagerat sau fals.
    Cei dornici să fie cât mai multe reguli sunt, de obicei, oameni care poartă masca sub nas. Ce mă amuză când tocmai lor li se tranteste o amendă.
  • B.A.M B.A.M
    Sunt TARE curios cum veți relata subiectul dimineață, când violențele vor fi deja CONSUMATE, nu doar prognosticate!!!
  • Marki Marki
    Știe cineva dacă Știrile nopții de la Pro Tv sunt înregistrate? De multe ori am sesizat știri apărute undeva după ora 23:30, și nu apăreau în jurnal chiar dacă acesta era după ora 00:30.
  • jk jk
    Luca,nu,gresesti,pt ei Sosoaca e salvatoarea tarii,pt ei Hitler ar fi Arafat sau "rezistii" Da,da ;)asta ar fi in stare sa zica
  • Anne Anne
    Antena 3 si Realitatea sunt acceptabile
    Dar de aici si pana la "România Fierbe" e mult
  • Luca Luca
    Nu m-ar mira sa vad La românia tv :"Al treilea Razboi Mondial, in direct pe strazile capitalei"
    "Sosoaca ,urmasa lu' Hitler"
  • Gigu Gigu
    Într-o tara normala, Lanterna și România TV, erau zburate din peisajul audiovizual.

Trimite un comentariu

sus