Skip to main content

Revista Viaţa Medicală, campanie naţională de informare a medicilor. Doctorul Adrian Marinescu, printre cei implicaţi

 
Foto: EduPedu
Foto: EduPedu

Revista Viaţa Medicală, publicaţie săptămânală de opinie şi informare medicală din România, va demara din martie o campanie la nivel naţional în mediul online, cu scopul de a informa medicii.

Publicitate

Doctorul Adrian Marinescu, de la Spitalul „Matei Balş”, este unul dintre medicii care se implică în acest proiect, după ce a apărut şi în spoturile Guvernul pentru vaccinul anti-Covid.

Campania se numeşte „Gândim Medical, Evoluăm digital” şi este susţinută de patru medici:

  • Dr. Adrian Marinescu (Spitalul de Boli Infecţioase “Matei Balş”, coordonator al programului naţional HIV/SIDA)
  • Dr. Rodica Tănăsescu (vicepreşedinte al Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov)
  • Dr. Horaţiu Ioani (medic specialist neurochirurg, fondator al reţelei de telemedicină Medicentrum)
  • Dr. Radu Zamfir (directorul Agenţiei Naţionale de Transplant).

Cei patru vor realiza spoturi video cu mesaje pentru colegii de breaslă. Mesajul “Gândim medical, evoluăm digital!” va fi distribuit public şi prin vizualurile de campanie, ce conţin imaginile a doi medici din generaţia milenialilor - Dr. Diana Andronache, medic rezident Medicină Internă, şi Dr. Ştefan Veliceasa, specialist Medicină de Familie.

Dr. Simona Melnic, CEO Medichub Mediaşi Viaţa Medicală, spune:

„Proiectul se construieste pe un concept care vorbeşte,în esenţa lui, despre colaborare: deservire a breslei medicale, sprijin pentru performanţăşi competenţă, dar si integritate, empatie şi abordare umanistă. Ne propunem să punem în spatele acestui proiect reţeta optimă de respect pentru brandul Viaţa Medicală, dar şi concepţia publicistică nouă, menită să atragă şi să reţină atenţia medicului şi a cititorului secolului al XXI-lea.”

Dr. Adrian Marinescu, despre implicarea sa în campania de comunicare:

“Zilnic, dacă nu în fiecare oră, căutăm informaţii, pentru că avem nevoie rapid, în scop diagnostic, să ne informăm pentru diverse întâlniri. Când vorbim de domeniul medical, sfatul meu ar fi să căutăm acele 10% surse de informaţie corectă, indiferent că vorbim despre lucruri actuale, vaccinare, pandemie ş.a.m.d. sau despre alt subiect.”

Viaţa Medicală este cea mai longevivă revistă medicală din România. A apărut înainte de 1989, iar de-a lungul anilor s-au lansat peste 1500 de ediţii tipărite (revista apare o dată pe săptămână).

În 2017, Viaţa Medicală a intrat în structura grupului de presa MedicHub Media, iar conţinut din ziar era disponibil pe medichub.ro. Începând cu anul 2020, publicaţia tipărită a fost completată de lansarea site-ului viata-medicala.ro.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Nu știu de ce, dar acest individ îmi provoacă o stare de nervozitate și îmi inspiră multă falsitate
  • Vica Vica
    Ce se întâmplă cu părul doctorului Marinescu? E din ce in ce mai des în vârful capului. Offff, pandemia și vedetele ei.

Trimite un comentariu

sus