Skip to main content

Interviu EVENIMENT. Fata lui Steve Jobs, la emisiunea lui Cătălin Ştefănescu de pe TVR

 
Foto: NY Times
Foto: NY Times

UPDATE / Programul TVR a suferit modificări în seara de duminică. Postul Public a programat două ediţii „O dată-n viaţă” in memoriam Nelu Ploieşteanu, astfel că interviul cu Lisa Brennan Jobs s-a amânat pentru duminică, 11 aprilie.

Publicitate

Lisa Brennan Jobs, fiica cea mare a lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple, apare în emisiunea „Garantat 100%” moderată de Cătălin Ştefănescu, în acest wekeend.

Ediţia emisiunii se vede duminică, 11 aprilie, de la 22:55, pe TVR 1.

Lisa Brennan Jobs este jurnalistă şi scriitoare, iar în cadrul interviului va povesti despre copilăria sa, „lupta pentru a câştiga afecţiunea propriului tată”, dar şi cum era Steve Jobs în viaţa de zi cu zi.

Fata lui Steve Jobs a discutat cu Cătălin Ştefănescu prin Skype.

Lisa Brennan este autoarea „Small Fry – O poveste de viaţă şi de familie”, carte apărută la Editura Humanitas, în traducerea lui George Arion jr. De ce a scris cartea?

„În general, e acreditată ideea că banii rezolvă lucrurile. Sigur, eu am trecut de un anumit nivel. Dar pentru mine a fost important să scriu cartea asta ca să înţeleg cu adevărat ce s-a întâmplat. Să nu mă simt nici victimă, nici infractor. Să nu-mi fie ruşine”, spunea ea în interviul de la „Garantat 100%”.

Lisa Brennan a avut şi o copilărie destul de dificilă, pentru că Steve Jobs nu o recunoscuse drept fiica sa timp de mai mulţi ani. Ulterior, s-a dovedit că ea este fiica legitimă a co-fondatorului Apple.

„Un lucru care m-a uimit a fost că, citindu-mi cartea, unii spun despre tatăl meu: Deci era rău, uneori!. Dar toată lumea ştie asta, se spune peste tot. Nu cred că am dezvăluit ceva nou despre el în privinţa asta.

Singura diferenţă e că, văzând că această răutate s-a revărsat şi asupra unui copil, cei care nu credeau până acum că tatăl meu putea fi uneori rău au ajuns să creadă.

Până acum poate nu erau dispuşi să creadă că putea fi răutăcios sau asta nici măcar nu conta pentru ei. Dar cine ştie ce contează de fapt? Viaţa privată şi cea publică sunt complet diferite”, a mai spus Lisa Brennan Jobs la TVR.

Foto din emisiune via TVR

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Misto ca a reusit sa dialogheze cu dra. Jobs, de-abia astept sa vad rezultatul! Catalin Stefanescu e printre putinii oameni de TV din RO pe care ii urmaresc, nu cred ca m-a dezamagit vreodata un interviu facut de el. :)

Trimite un comentariu

sus