Skip to main content

TVR, programe in memoriam Nelu Ploieşteanu. Interviul cu fata lui Steve Jobs, reprogramat

 
Foto: G4 Media
Foto: G4 Media

Schimbări în grila TVR-ului. Postul public aduce modificări în seara de duminică, după moartea lui Nelu Ploieşteanu.

Publicitate

Interpretul de muzică lăutărească a decedat, în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 70 de ani, după ce era internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Ploieşteanu se afla internat la secţia ATI a spitalului şi a murit de Covid-19.

Astfel, pe TVR 1 se vor difuza duminică, 4 aprilie, două programe în memoria fostului artist:

  • 21:10 - „O dată-n viaţă” In memoriam Nelu Ploieşteanu (I)
  • 22:30 - „O dată-n viaţă” In memoriam Nelu Ploieşteanu (II)

Prin urmare, reprezentanţii postului public au fost nevoiţi să reprogrameze interviul realizat de Cătălin Ştefănescu cu Lisa Brennan Jobs pentru duminică, 11 aprilie, de la ora 22:55.

CITEŞTE ŞI: Interviu EVENIMENT. Fata lui Steve Jobs, la emisiunea lui Cătălin Ştefănescu de pe TVR

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @BAM, in ce lume traiesti? Daca fata lui Jobs nu e demna de un interviu, cine crezi tu ca e? Let me guess: Adelina Pestritu, banuiesc... cu aia ti-ar placea sa vezi un interviu in mod sigur. Fata lui Jobs nu are un merit in ce a facut tatal ei, clar, dar povestile pe care le are de spus sunt importante, au valoarea unui interviu-eveniment. In plus, fiica lui Jobs nu da interviuri chiar oricui. Trist cand vezi o intelegere asa limitata a contextului macro... in fine.

    @Vica, da, ai dreptate, Jobs chiar nu era cel mai placut om alive si nu a vrut sa isi recunoasca oficial fiica o buna perioada de timp. Am citit o gramada despre el pt. ca trebuia sa scriu niste lucruri si toti care au fost in preajma lui au spus ca era un absolute jackass si cu angajatii, si cu familia. Dar intr-un fel are sens, stii cum se zice, doar cei mai nasty oameni ajung, de obicei, sus. Nu ajungi acolo fiind un om ok pt. ca trebuie sa calci pe cap alti oameni.
  • Jozsef Hăinală Jozsef Hăinală
    Foarte urât din partea TVR reprogramarea interviului. Cred că DL. Cătălin Ștefănescu se simte groaznic după ce a aflat de această decizie. După ce a fost promo-ul interviului difuzat și promovat pe yt, atu ca televiziune ai tupeul să reprogramezi interviul. Da, fata lu Steve Jobs este o personalitate importantă că tatăl ei, a revoluționat lumea prin invențiile sale. iPhone, iPod, mac etc. DA, e nasol că a murit acel lăutar, dar mi se pare că facem prea mult tamtam pentru el. Cred că era de ajuns odată-n viață, apoi să intre emisiunea Domnului Cătălin Ștefănescu.
    Cu această decizie TVR m-a dezamăgit profund. Mai dă-l în colo de lăutar, putea să aștepte, nu să se reprogrameze emisiunea Garantat 100%
  • Vica Vica
    Cornelia Catanga, Nelu Ploiesteanu, acum Gabi Lunca... drum lin către stele. Nu vreau să greșesc, dar toți cântau muzică lăutărească, un gen definit de faptul că muzicianul se duce să cânte la masă, lângă urechea clientului. Așadar... respectați distanțarea.
    Fata lui Steve Jobs, cred că mai bine era prezentată ca "fiica lui Steve Jobs", altfel sună ca în cântecul "fata mea este model". Cât s-a chinuit Jobs sa scape de această paternitate nedorită. Multi spun că Jobs nu era chiar cel mai plăcut om în viața reală.
  • B.A.M B.A.M
    Ce e corect, e corect. :))))
    Moartea lui Nelu Ploieșteanu e mai importantă deoarece muzica lăutărească DE CALITATE dispare efectiv!!!! Mai întâi CATANGA și acum PLOIEȘTEANU. Și nici nu se întrevăd tineri de CALITATE care să le ia locul!!!!
    P.S.
    1) Trebuia să facă și pentru Cornelia Catanga asta!!! De ce nu au făcut???
    2)Poate să-mi spună cineva ce contează Steve Jobs și fata lui pentru noi românii??? Personal nu înțeleg ce e așa WOW la fata aceasta sau la Steve Jobs și nu înțeleg atenția asta...

Trimite un comentariu

sus