Skip to main content

Audienţe America Express, emisiune care şi-a desemnat finaliştii. Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, printre ei. Emisiunea, prima la oraşe şi pe publicul comercial

 
Audienţe America Express, emisiune care şi-a desemnat finaliştii. Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, printre ei. Emisiunea, prima la oraşe şi pe publicul comercial

Cine sunt finaliştii sezonului şase America Express? Emisiunea şi-a desemnat miercuri seară (20 decembrie) echipele finaliste, într-o ediţie care a fost pe primul loc la nivel urban şi pe publicul comercial, după cum anunţă Antena 1.

Publicitate

Înainte de cifre, cine s-a calificat în finală:

Prima echipă anunţată la careu de Irina Fodor a fost cea alcătuită din Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca. După cursa pentru intrarea în finală, au ieşit din concurs Romică şi Cătălin Ţociu.

La finalul emisiunii,în etapa finală America Express au intrat, alături de Alexia şi Aris Eram, echipa Laura Giurcanu - Sânziana Negru şi cuplul Giulia şi Vlad Huidu.

GALERIE FOTO. America Express, bătălia pentru finală

Câţi români s-au uitat la ediţia în care s-au ales finaliştii?

Potrivit cifrelor publicate de Antena 1, la oraşe emisiunea a avut un rating de 5,8%, adică aproximativ 550.000 de telespectatori pe minut şi a fost pe primul loc pe intervalul de difuzare (adică 20.30-00.25). Cota de piaţă: 18,4%. În acelaşi timp, ratingul Pro TV era de 4,6, anunţă Antena 1. În cifre absolute, înseamnă în jur de 430.000 de telespectatori la Pro TV.

America Express a fost pe primul loc şi pe publicul comercial 21 şi 54 de ani. Potrivit Antena 1, pe acest target emisiunea a înregistrat 6 puncte de rating (adică în jur de 270.000 de telespectatori). Cota de piaţă: 25%, ceea ce înseamnă că un sfert dintre cei înre 21 şi 54 de ani de la oraşe care aveau televizoarele deschise se uitau la emisiune.

Pe intervalul reality-show-ului, potrivit datelor Antena 1, Pro TV a avut 4,5 puncte de rating şi 18,7% cotă de piaţă (adică aproximativ 200.000 de telespectatori.

Din informaţiile Paginademedia, pe publicul naţional America Express a fost urmărită de 900.000 de români în fiecare minut, în timp ce Pro TV a avut aici prima poziţie pe interval, cu aproximativ 960.000 de telespectatori media din timpul emisiunii.

Etapa finală America Express începe pe Antena 1 duminică, 24 Decembrie, în Seara Ajunului, de la ora 21.00, în timp ce câştigătorul urmează să fie desemnat după ediţia din 27 decembrie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milica Milica
    Frica pe Antenuta Zero ? Cand baga Bucatarii Zero cu noii jurati ?

    Avem pe Nea Marinel Zero. Pe urma, surpriza, baga emisiunea lui Danut Otelul. Bucatarii Zero cand ? Prin Aprilie, Mai ?
  • MileCelRau MileCelRau
    Ce sa vezi, Mile postacul antenist, Pro-ul a cam ingenuncheat Antena, chiar si pe targhetul lor: https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-revelion-2024-protevelion-21447956
  • Milica Milica
    A revenit Mile Postacul ?

    De Singur Acasa nu zice nimic ? A rupt Pro TV pe Antenuta Zero. De Bucatarii Zero nu ne zice nimic ? Oare Bucatareala cu noii bucatari sub Survivor All Stars ? De Fierbinti aproape dublu comercial peste Americanii Zero nu zici nimic ?

    Apropo, Clanul peste Americanii Zero. Asta nu zici postac ? Americanii Zero lideri cand are Pro filme antice. Ha ha ha !
  • R R
    Dati audientele Singur acasa 2
  • Sabina Sabina
    Jk,sezonul 2 din Batem Palma are 90 de ediții, ultima ediție din sezon va fi difuzată pe 29 decembrie.Au început înscrierile pentru sezonul 3 din Batem Palma Din 3 ianuarie începe Ce spun românii.
  • jk jk
    @Mile ce are Antena de revelion?
  • jk jk
    Poate confirma/infirma cineva daca vinerea viitoare vor fi ultimele editii de Batem palma?(Pro TV) și Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?(Antena 1)?
    Din 3 ianuarie apare pe program-tv.net că ar reîncepe Ce spun românii(Pro TV) și Prețul cel bun(Antena 1)
  • MileCelRau MileCelRau
    Apropo, televiziunile ar trebui sa-si pastreze mai bine secretele. De exemplu, la Chefi la cutite s-a stiut de mult timp castigatorul. La fel si-n cazul America Expres, unde se stie de ceva vreme ca cele 2 infuencerite (Laura si Sanziana) vor castiga finala.
  • Mile Mile
    Felicitări și de revelion o sa i rupa
  • Muc cel Mic Muc cel Mic
    Tomsa isi plateste facturile dupa multe luni de intarziere si cere mereu reduceri sau nu face plata integral. Daca nu credeti intrebati : Huidu, Patraru, Dinescu, Alin Panc de la Pup'o Ma si lista e mult mai lunga de atat. Nu exista furnizor care sa fie platit la timp de acest om de afaceri de care nu a auzit nimeni in Cluj. baiatu lui Teszari....hai baiatu' !
  • Ciprian Ciprian
    A fost bun episodul, foarte lung dar bun. Un sezon cu echipe curate. Alte televiziuni nu fac intr-o saptamana audienta si banii pe care-i face un episod din America Expres. In timp ce A1, Pro tv si Kanal D investesc Prima tv o ia la vale si se muta in Casa Presei. Micul mogul Tomsa a primit gratis vechile echipamente de la Digi24, mult mai proaste decat ce are acum, si vrea sa mute Prima tv pe motiv ca e chiria mare in actualul sediu. Teszari pierde timp si bani cu amicul lui nevricos care reuseste sa bage in mizerie orice afacere pe care pune mana. Cine zice ca la Cluj curge lapte si miere sa mearga sa-l cunoasca pe Tomsa si isi schimba parerea in 8 secunde. ***. Acum Petrisor o sa fie certat de Orlandoi si iar taie comentariile pentru 2 luni. Orlando, alta mare lumina.
  • R R
    Dle Obae ,dați audientele tv zilnic,va rugăm,era singurul site care făcea asta într-un mod profesional.
  • R R
    De ce nu sunt publicate si tabelele cu cifrele detaliate? Dați audiente zilnic cum făceați înainte. Foarte mici audientele anul acesta ,lumea nu prea mai sta la tv din ce se vede ,America Express nu a trecut mai mult de 1 milion de persoane pe national tot sezonul.
  • MileCelRau MileCelRau
    De nervi am scris "unde e" in loc de "unde sunt". Ma vad nevoit sa fac corectura aici, pentru ca n-am posibilitatea sa editez comentariul dupa publicare. In rest, totul ramane exact cum am scris.
  • MileCelRau MileCelRau
    Asa, si audientele pe targetul 21-51 Natioal Esomar ABCD unde e? A, alea nu se publica, pentru ca acolo stau rau cei de la Antena, exact la publicul comercial care conteaza, cel national, cu public educat. Bine macar ca ati inceput sa precizati ca e "Potrivit cifrelor publicate de Antena 1" si nu un clasament cu care sa se dea mari catre agentiile de publicitate.

Trimite un comentariu

sus