Skip to main content

AUDIENŢE Cupa Mondială 2022. Mexic - Polonia a fost meciul zilei. Postul public a fost lider la oraşe şi pe publicul comercial cu două dintre partide

 
Sursa foto: Facebook Fifa World Cup
Sursa foto: Facebook Fifa World Cup

AUDIENŢE Mondial Qatar 2022. Meciurile de la Cupa Mondială aduc audienţă pentru TVR. Postul public a reuşit chiar să fie lider de audienţă, la oraşe şi pe publicul comercial urban (21-54 de ani) cu două dintre cele patru meciuri ale zilei de ieri. Ce-i drept, este vorba despre meciuri difuzate în prima parte a zilei, de la 12.00 şi de la 15.00.

Publicitate

Meciul zilei a fost însă cel dintre Mexic şi Polonia, difuzat de la ora 18.00. Deşi nu a fost lider de audienţă, aceasta a fost partida cu cel mai mare număr de telespectatori. 

Pe larg:

1. Argentina - Arabia Saudită: TVR 1, lider la oraşe şi pe publicul comercial

A treia zi a Campionatului Mondial de Fotbal 2022 a început cu meciul dintre Argentina şi Arabia Saudită, încheiat cu scorul 1-2. Difuzat în miezul zilei, la ora 12.00, meciul a avut o medie de 322.000 de telespectatori, la nivel naţional. TVR 1 a fost pe trei, la nivel naţional, după Kanal D şi Pro TV. 

Postul public a fost, însă, lider la oraşe şi pe publicul comercial urban, cu vârste între 21 şi 54 de ani. La oraşe, meciul Argentina - Arabia Saudită a avut o medie de aproape 230.000 de privitori, situându-se peste Romania TV şi Kanal D. Pe publicul comercial, TVR s-a distanţat bine de Pro TV şi a avut o medie de 107.000 de persoane. 

2. Danemarca - Tunisia, peste Pro TV şi Kanal D

Al doilea meci al zilei de marţi, cel dintre Danemarca şi Tunisia, a avut cifre ceva mai bune decât primul. TVR 1 a fost pe locul al doilea, la nivel naţional, cu o medie de 460.000 de telespectatori. A fost depăşit doar de Antena 1, urmărit de aproape 560.000 de persoane. 

Postul public a fost şi cu acest meci lider la oraşe şi pe publicul comercial. Mai exact, a avut o medie de 330.000 de orăşeni, respectiv, 140.000 de privitori pe publicul tânăr. 

3. Mexic - Polonia, meciul cu cea mai bună audienţă pentru TVR 1

N-a fost lider, dar a obşinut cele mai bune audienţe pentru TVR 1. Este vorba despre meciul dintre Mexic şi Polonia, urmărit de 788.000 de telespectatori, la nivelul întregii ţări. TVR 1 a fost pe locul al treilea, după Pro TV şi Antena 1, fiind difuzat de la ora 18.00. 

Postul public a fost pe poziţia a doua la oraşe, după Pro TV, cu peste jumătate de milion de telespectatori media. Iar pe publicul comercial a avut o medie de 250.000 de persoane. Şi aici a fost tot pe doi, după Pro TV. 

4. Franţa - Australia, depăşit de Antena 1, Kanal D şi Pro TV

Meicul din prime-time, dintre Franţa şi Australia a avut o concurenţă puternică. Într-o seară cu Chefi la cuţite şi serialul turcesc de pe Kanal D, şi Sunt celebru pe Pro TV, TVR 1 a prins locul patru în audienţe, la nivel naţional şi la oraşe. Pe comercial a fost pe trei. 

Partida a fost urmărită de 720.000 de persoane din întreaga ţară. 

Vezi audienţele tuturor partidelor de la Camionatul Mondial din Qatar 2022, pe măsură se se desfăşoară, AICI.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogoski Gogoski
    Nu intereseaza pe nimeni ce aberezi tu pe acolo Expertul fals (tu esti Mile, sau R postacii antenisti) ?
  • Expertul Expertul
    Va lua bătaie astă seară de la serialul în care joacă penalul Cuzin Toma, prins de 2 ori beat, *** și cu permisul suspendat, dar care a scăpat doar cu o perioadă de ”urmărire 2 ani” pentru că este vedetă la un serial care promovează violența domestică, violența la adresa femeilor, alcoolismul, prostia și tot ce este mai rău. Poate de aceea Cuzin Toma joacă ăn acest serial
  • Sabina Sabina
    Primul sezon al serialului Clanul se termină pe 12 decembrie.
  • B.A.M B.A.M
    @abc+, dacă "Acces Direct" ar schimba formatul, DEGEABA ar mai fi mutat înapoi pe Antena 1. Oamenii se uitau în număr mare TOCMAI pentru acel tip de conținut de monden împletit cu social, cu tenta ABSOLUT NECESARĂ DE SENZAȚIONAL. (Spun asta chit că se vor activa DEMAGOGII "POLITICALLY CORRECT" și vor insista că "nu are ce căuta pe TV". DAR CIFRELE NU MINT...
    ROMÂNII TÂNJESC DUPĂ SENZAȚIONAL!!! Iar toți demagogii ar trebui SĂ IA ACT DE GUSTUL PUBLICULUI ROMÂN!!!!!)
  • B.A.M B.A.M
    De ce, @ONe? Nu e ca și cum ar juca România...
  • abc+ abc+
    Deci de la ora 12:00 Observatorul Antenei își ia bătaie de la Kanal D.
    Dar se pare că Mireasa rămâne în continuare pe primele poziții.
    În continuare sunt de părere că Mireasa se putea difuza de la 12:00 la 13:00 și Acces direct să rămână în grila Antenei, dar cu alt format — unul mai curat.

    Toată grila modificată după cea a ProTV a fost un dezastru.
    Știri de la 13, serial de la 14 (Lecții de viața vs Povesti de familie), divertisment/reality de la 15, Știri de la 17 și Game-show de la 18. În acea perioadă Antena 1 a fost o copie 1/1 a ProTV-ului, dar o copie mai slabă la conținut și calitate.
  • ONe ONe
    Ma asteptam sincer ca Pro si Antena sa fie avariate grav de Mondial.M am inselat
  • Marian Marian
    Fara suparare , sa-mi explice si mie cineva premiile primite de kanal d pe la diferite gale sunt platite , vad ca se lauda ca au primit ,Premiul de excelenta in media sau altul de la revista Forbes Leadership in televiziune , cu ce este mai buna kanal d fata de antena 1 sau pro ,
  • Mariana Mariana
    Paginademedia nu mai da audiente pentru ca s-au suparat prietenii lor de la Prima tv de comentariile negative, care sunt 100% adevarate, asa ca se face o pseudo cenzura prin restrictionarea comentariilor. Prima tv sub Tomsa merge prost si foarte prost iar investitiile sunt in continuare doar vorbe. Echipamentele au inceput sa nu mai mearga 100%, angajatii sunt sclavagiti in cel mai rau mod posibil, salariile sunt mici sau foarte mici si nu toate salariile se platesc la timp, atmosfera este foarte urata si toata lumea isi cauta de munca oriunde vede cu ochii. E foarte urat sa lucrezi la Prima tv si este cea mai proasta perioada din istoria ei. Sa le fie rusine celor 2 mari sefe care tac si inghit iar la randul lor isi bat joc de toata lumea. O sa primeasca fix ce merita cand o sa le fie lumea mai draga. Prima tv a ajuns o rusine de televiziune iar conditiile de munca sunt similare cu o ferma din evul mediu. Ferma tv cand o deschideti fara sa angajati oameni? Sa vedeti cu rusinos arata Prima comedy si Prima News.
  • Vali Vali
    Puneți măcar un top 10 la cele principale
  • Ha Ha
    Nu doresc la toate, dar măcar la cele din Prime-Time să faceți și un tabel cu primele 10 posturi, dacă puteți

Trimite un comentariu

sus