Skip to main content

Două noi televiziuni, în măsurătorile de audienţă în luna mai, un post de filme şi unul de documentare

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Luna mai a adus două noi televiziuni în măsurătorile de audienţă TV ale ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţei), FilmMania şi BBC Earth. Lista televiziunilor ajunge astfel la un număr de 93 de posturi, româneşti şi străine.

Publicitate

Este vorba despre un post nou lansat, în luna aprilie, FilmMania, parte a grupului AMC, din care mai fac parte televiziunile FilmCafe şi AMC

FilmMania, post prezent în reţelele Vodafone şi Orange, a intrat direct pe poziţia 53 în topul audienţelor TV, cu cifre la egalitate cu TVR Info sau Comedy Central.

Postul a avut în luna mai, potrivit audienţelor, o medie naţională de 11.000 de telespectatori în fiecare seară, în prime-time. FilmMania s-a clasat astfel peste posturi mai vechi precum AXN White, AXN Spin, Music Channel, Taraf TV, Metropola TV sau ZU TV.

Tot luna trecută a intrat în măsurătorile de audienţă şi un canal de documentare, BBC Earth. Lansat de nouă ani în România (în locul fostului BBC Knowledge), canalul de documentare parte televiziunea publică a Marii Britanii a înregistrat în prima lună de măsurare o medie de 7.000 de telespectatori, la nivel naţional, în prime-time.

Postul ocupă locul 65 în topul general al audienţelor, la egalitate cu Viasat History şi cu cifre mai mari decât AXn Spin, Music Channel, TV Paprika, CBS Reality, HGTV sau Travel Channel.

Citeşte şi: 

AUDIENŢE prime-time în luna mai. Căldura a „topit” audienţele. Ce au făcut Pro TV, Antena şi Kanal D. În plină campanie electorală, Romania TV creşte

FilmMania s-a lansat în România. Ce filme anunţă în grila de programe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus