Skip to main content

GALERIE FOTO. Exit-poll TV la ora 22.00: Ce s-a văzut pe televiziuni la rezultatele exit-poll-urilor cu Nicuşor Dan câştigător. George Simion pe larg la Realitatea

 
GALERIE FOTO. Exit-poll TV la ora 22.00: Ce s-a văzut pe televiziuni la rezultatele exit-poll-urilor cu Nicuşor Dan câştigător. George Simion pe larg la Realitatea

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-au văzut exit-poll-urile pe posturile TV, la ora 22.00? Ce burtiere au pus posturile TV când au apărut cifrele legate de câştigarea primăriei Capitalei de către Nicuşor Dan, dar şi de scorul mare al alianţei PSD pentru alegerile europarlamentare - 54%?

Publicitate

Paginademedia.ro a surprins, în capturi "la minut", ce s-a întâmplat la ora 22.00.

Câteva idei:

- Antena 3 a intrat cu câteva secunde întârziere faţă de celelalte posturi. "Din cauza datelor care au venit mai târziu", a fost explicaţia.

- Digi 24 a dat burtiera cu procentul câştigat de PSD la europarlamentare înainte de ora 21.00. "Alianţa PSD-PNL a câştigat cu 54%", a titrat Digi 24 cu un minut înainte de ora la care se dădeau rezultatele exit-poll-urilor.

- George Simion s-a bucurat de cea mai mare acoperire la Realitatea Plus. Postul a fost singurul care a dat discursul liderului AUR, şi în imagine pe tot ecranul. Celelalte posturi difuzau declaraţia lui Nicuşor Dan. Primarul a apărut şi la Realitatea, dar în split screen.

- România TV a avut o burtieră în nota staţiei: "Dezastru pentru USR, Clotilde, Coldea"

- Rezultatele exit-pollurilor au fost şi pe posturile generaliste: Pro TV, Antena 1, TVR 1, Prima TV (unde în direct era Ionuţ Cristache, alături de Dan Bucura, Constantin Rudniţchi şi Radu Banciu)

GALERIE FOTO. Exit-pollurile pe posturile TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus