Skip to main content

Şoşoacă şi Mugur Mihăescu, dezlănţuiţi la România TV. Amendă pentru postul TV. Cazul „Clotilde şi voturile furate” rămâne „în aer”

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

Şoşoacă, Mugur Mihăescu (Garcea) şi politologul Gelu Vişan atrag două amenzi pentru postul România TV. În total, staţia de ştiri a fost sancţionată cu 15.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

Cu toate acestea, RTV a scăpat şi astăzi de amendă în cazul Clotilde şi presupusele voturi furate. Din nou, membrii CNA nu s-au pus de acord în momentul votului. Până şi regretatul Florin Condurăţeanu a atras o somaţie - tot pentru România TV - iar membrii CNA încă nu au tranşat cazul Clotilde, un subiect încărcat politic. 

În emisiunile amendate s-au aruncat vorbe grele în direct: „nazişti”, „poliţiştii intermediază legături de pedofilie şi de prostituţie”, „micul neomarxist, neonazist de Barna”, „neonazişti, care pur şi simplu au pus piciorul pe gâtul României”

Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-au zis la televizor personaje precum Diana Şoşoacă, Mugur Mihăescu şi Gelu Vişan, fără ca moderatorii să intervină (după cum a concluzionat CNA).

„A fost un delir", a spus Mircea Toma despre caz. „Şi sunt mulţi oameni care pot crede aşa ceva", a adăugat membrul CNA.


Mugur Mihăescu (Garcea): „Dacă vreţi nazism, aţi ales naziştii, păstraţi-vă naziştii”


Pe scurt, România TV a încasat - în şedinţa de astăzi, 23 septembrie - două amenzi şi o somaţie pentru o emisiune cu „leacuri” realizată de regretatul Florin Condurăţeanu în luna aprilie.

Emisiunea cu „ieşirea” Dianei Şoşoacă la adresa Poliţiei a fost amendată cu 5.000 de lei, iar cea cu afirmaţiile făcute cu Mugur Mihăescu şi Gelu Vişan au atras o sancţiune de 10.000 de lei. 

Ce s-a zis la România TV, pe scurt: 

Diana Şoşoacă:

 • Poliţiştii la acest moment primesc amenzi pentru faptul că intermediază legături de pedofilie şi de prostituţie în România?
 • Poliţia Română, cei care se ştiu vinovaţi şi sunt băgaţi în traficul de carne vie şi organe este amendată la acest moment?

Mugur Mihăescu:

 • Eu v-am mai spus şi sunt unul dintre puţinii care au lansat faptul că aceşti oameni nu sunt neomarxişti sunt nazişti. Asistăm la ascensiunea nazismului la putere prin căi democratice
 • Dacă vreţi nazism, aţi ales naziştii păstraţi-vă naziştii.

Gelu Vişan:

 • Aşa a început să se instaureze nazismul în Germania.
 • Asistăm acum la un tip de guvernare nou şi pentru mine, pentru că eu am zis neomarxist, îl studiez de 10 ani de zile, dar acum constat că are accente foarte puternice de nazism.
 • Avem o clasă, un fel de clasă conducătoare, formată din neomarxişti-neonazişti, care pur şi simplu au pus piciorul pe gâtul României.
 • Eu vă dau scris că Arafat nu poate să stea mai mult de o săptămână, o să încerce micul neomarxist, neonazist de Barna.

Derapajele în cazul Clotilde scapă de amendă şi astăzi


Pe lângă cele trei sancţiuni, CNA a reluat votul şi în speţa Clotilde Armand, „voturile furate” şi gunoaiele din Sectorul 1. Rezultatul a fost nul şi astăzi. Au fost două propuneri de sancţionare, care însă nu au adunat voturile necesare. 

Votul pe amenzile propuse pentru cele două posturi oricum tergiversează de aproape o lună. 

Pe de-o parte, Mircea Toma a venit cu mai multe propuneri de amendare şi a împărţit emisiunile „sancţionabile” pe subiecte: emisiunile despre gunoaie şi emisiunile despre voturi. Toate propunerile lui Toma totalizau 120.000 de lei.

Pe de altă parte, Valentin Jucan a propus ca toate emisiunile reclamate de Clotilde Armand, indiferent de subiectul abordat în ele, să fie amendate „la pachet”. Sancţiunea propusă totaliza 40.000 de lei. 

Niciuna dintre propuneri nu a trecut la vot, astăzi. Mircea Toma a cerut rediscutarea cazului. 


Citeşte şi: Talmeş-balmeş la CNA în cazul Clotilde. O ploaie de derapaje România TV a scăpat - momentan - de amendă! Nu şi Antena 3


Citeşte şi: Fosta şefă a CNA boicotează amenzile pentru România TV şi Antena 3. Subiectul? Clotilde Armand şi „voturile furate”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • vacanta mica vacanta mica
  Leana lu' Partag risca sa piarda in pandemie toti banii adunati de la cei care cascau gura la Vacanta Mare. Sa nu ne mire ca, pe baza instructajului primit de la ***, aplica strategia muscatului de beregata sau *** a neomarxistilor/***.
 • B.A.M B.A.M
  În cazul Dianei Șoșoacă, CNA a exagerat. Pentru ei, până și întrebările au ajuns să fie afirmații de sine stătătoare! Dar na, trebuie ca întrebările altor posturi să fie sanționate ca să fie remarcată ipocrizia...
  #JOS IPOCRIZIA CNA
 • didi didi
  nazism potrivit dexonline: Doctrină politică a fascismului german fondată de Hitler, profund antiumană, care, susținând superioritatea rasei ariene, al cărei reprezentant „pur” ar fi poporul german, încerca să justifice violența, rasismul, genocidul, războaiele de cotropire.

  intrebare: care dintre exponentii conducerii de stat vorbeste despre superioritatea rasei ariene sau despre superioritatea germana? unde se vorbeste la nivelul guvernului de rasism (adica discriminare pe criterii de rasa) sau de genocid (adica uciderea intentionata a populatii sau grupuri de populatii) sau de razboaie de cotropire?

  din cate stiu, e vorba de vaccinare anti-covid-19 si de purtarea obligatorie a mastii in spatii inchise sau unde e aglomerat? ce are asta de a face cu nazismul?

Trimite un comentariu

sus