Skip to main content

Realitatea Plus a primit acordul CNA pentru a emite HD

 
Realitatea Plus a primit acordul CNA pentru a emite HD

Televiziunea Realitatea Plus, urmaşă a defunctei Realitatea TV, are de astăzi încă o licenţă TV. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat astăzi acordarea unei licenţă audiovizuale prin cablu, pentru Realitatea Plus HD. Televiziunea avea deja, de mai mult timp, o licenţă audioviuală prin satelit. 

Publicitate

„Faptul că vrem să facem retransmisie prin cablu este strict legat de costuri. Astfel că în timp să nu mai facem retransmisie prin satelit”, le-a spus Mihăiţă Avram, reprezentantul postului Realitatea Plus membrilor CNA. 

Totodată, forul a luat act şi de mutarea sediului Realitatea Plus din sediul Willbrook, în sediul din Strada Frumoasă, din zona Piaţa Victoriei.

Amintim că televiziunea a fost evacuată de la sediul din Wilbrook, pe fondul unor datorii istorice. Sediul Wilbrook era folosit de echipa Realitatea încă din 2011, de la scandalul Schwartzenberg - Sebastian Ghiţă, când televiziunea s-a împărţit între Realitatea TV şi Romania TV. 

Forul audiovizual a adus în discuţie şi  faptul că Realitatea Plus nu a depus la CNA nici acum, după aproape un an, documentaţia de modificare a acţionariatului postului, prin care Cozmin Guşă a ieşit din companie, televiziunea fiind deţinută aproape în totalitate (99,75%) de fiica lui Maricel Păcuraru, Bertalan Păcuraru Alexandra Beatrice. Anul trecut, în iulie, televiziunea a fost somată în legătură cu modificările acţionariatului majoritar. 

Reprezentantul postului s-a scuzat în faţa membrilor CNA, spunând că vina îi aparţine pentru faptul că a întârziat depunerea actelor. 

Amintim că Geopol International operează de mai mult timp licenţa televiziuni Realitatea Plus. Postul TV a preluat grila de programe de la Realitatea TV imediat după ce televiziunea a fost închisă de CNA, în toamna lui 2019. 

Citeşte şi:

Realitatea se mută, după ce a primit ordin de evacuare. Emisia din noul studio, chestiune de zile

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cea mai proasta imagine, este HD doar cu numele.Comparati cu celelalte posturi tv HD si vedeti difeenta
 • SobySobea - ai dreptate. Digi 24, pardon Um24 e cea mai tare televiziune - https://www.paginademedia.ro/stiri-media/gafa-digi-24-clip-soldat-rus-20727154
 • trece si Realitatea la HD cand televiziunea nu cred ca va mai exista in forma actuala.

  daca nu era Covid-ul cu bani de la guvern, erau in faliment. partea asta e valabila pentru mai toate televiziunile.
 • Realitatea anunta ca vor emite dintr-un studio virtual

  "Întreaga echipă a postului se concentrează în aceste zile pe modificările ce vor avea ca rezultat o imagine mai clară, grafică nouă și o abordare fresh a grilei de emisiuni. Nu lipsesc, bineînțeles, nici surprizele. Postul nostru pregătește un studio virtual 100%, cum numai televiziunile straine au."
  sursa: realitatea.net
 • Mai degrabă cereau trecerea la VHS! La cum se vad de când s-au mutat, era mai realistă cererea!
 • @jk, singurul post de știri din România neinutilă este Digi 24, unde vezi doar tineri spunând știri adevărate și credibile.

  Realitatea Plus se încadrează la neutru.

Trimite un comentariu

sus