Skip to main content

SCHIMBARE. Cozmin Guşă nu mai apare ca acţionar la Realitatea Plus! „E imposibil", spune el. Cine deţine acum staţia în acte?

 
SCHIMBARE. Cozmin Guşă nu mai apare ca acţionar la Realitatea Plus! „E imposibil", spune el. Cine deţine acum staţia în acte?

Cozmin Guşă a fost scos din schemă în ceea ce priveşte acţionariatul Realitatea Plus. Nu se mai numără printre proprietarii staţiei, iar modificarea de acţionariat a fost făcută fără acordul CNA. 

Publicitate

Pentru acest lucru, Realitatea s-a ales cu o somaţie din partea forului audiovizual. 

În acte - după cum a descoperit acum CNA, noul proprietar al postului este Bertalan Alexandra Beatrice (99,75%) - fata lui Maricel Păcuraru (cel care a fost acţionar al staţiei mult timp, alături de Guşă). 

Restul de 0,25% din Geopol International, firma care operează licenţa Realitatea Plus, este deţinută acum de compania Strategies - Research - Investments International SA (companie deţinută în mod egal de Guşă şi Păcuraru).

Până acum, situaţia era exact invers: Strategies Research (firma lui Guşă şi a lui Păcuraru) avea 99%, iar fata lui Maricel Păcuraru - 1%.

Contactat de Paginademedia.ro, Cozmin Guşă a declarat că "e imposibil aşa ceva" şi că "nu am cunoştinţă de nicio modificare".

Totuşi, actele de la Registrul Comerţului arată clar noua structură de proprietate, cu 99,75% la fata lui Maricel Păcuraru.

Guşă, anul trecut: Sunt acţionar, dar nu mai sunt patron

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro, Cozmin Guşă spunea, anul trecut, că nu mai este „patron”, ci doar „acţionar”. Tot el explica:

„Pe structura de la Realitatea Plus, eu şi Maricel Păcuraru avem 49,5% fiecare, iar Alexandra Păcuraru are 1%.

Eu am decis ca, din decembrie 2019, să nu mă mai ocup de Realitatea din punct de vedere editorial, după opt ani de zile. Din acel moment, s-a ocupat partenerul meu, Maricel Păcuraru."


Citeşte şi: A cui mai e Realitatea? Cozmin Guşă: Sunt acţionar, dar nu mai sunt patron. Aştept dividendele. Ce spune de prezenţa lui Mitrea pe post?


Citeşte şi: Probleme cu sediul Realitatea. Proprietarul clădirii de unde emite staţia: „Emite în lipsa unui contract de închiriere”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Ce bine seamana aceasta intimplare cu senattoarea Ciocioaca cu scandalul ziaristilor BBC de acum citiva ani care incercau sa creeze o stire falsa cu falsii traficanti de arme din ...Romania !...Acum italienii se pricep mai bine la mafiotisme de acest gen decit intepatii aia de englezi ....!
  • Mile Mile
    Antena 3 e mult peste ei
  • cozmin cozmin
    cum e posibil sa opereze licenta realitatea plus cand nu are autorizata decat activitatea de sondare a opiniei publice in afara sediului social?
  • DODO DODO
    @zadar -cred ca nu ai urmarit emisiunile S-au facut afirmatii si acuze la unii ploiticieni directe si cu argumente logice deosebit de grave care fara acoperire ar fi dus la chestii penale De expl : moartea procurorului panait relatata de martori il aduce pe ponta in banca acuzatilor O asemenea acuzatie nu poate fi o inventie S-a zis tot filmul intimplarii pina la ancheta ( care a durat trei zile ) Ponta NU a avut nici o reactie Asta a fost doar cireasa de pe tort dar au mai fost si altele Ei au avut curajul sa ia taurul de coarne Acum ...
  • DODO DODO
    acum imi explic de ce brusc de vreo doua trei saptamini realitatea a cotit-o agresiv spre stinga Pacat !
  • Liviu Zadar Liviu Zadar
    Ar trebui să fim proști să îi plângem de milă "strategului" trist. Realitate, fie chiar și plus, este o mizerie ordinară care este ciomagul de luptă a mafioților care s-au perindat pe la putere. Vă mai aduceți aminte cum țărănușul Bogdan, țața Rifai, trista lui Păcuraru... presau *** turcesc în ventilator? Sunt câteva televiziuni de știri în țara asta și alea presează... pentru mafioții politici la greu. Dacă CNA-ul nu ar dormi, sau dacă nu ar fi aservit, maghernițele astea toate ar fi închise. Nici realitatea nu trebuia să mai fie de mult, dar așa s-a vrut și s-a întors privirea când au fentat statul și și-au mai pus un plus în coadă.

Trimite un comentariu

sus