Skip to main content

Televiziunea de design şi arhitectură IDA TV îşi schimbă numele. A fost cumpărată de un fost director din Realitatea

 
Televiziunea de design şi arhitectură IDA TV îşi schimbă numele. A fost cumpărată de un fost director din Realitatea

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat în şedinţa publică de astăzi schimbarea numelui televiziunii IDA TV, post tematic de arhitecură şi design. 

Publicitate

Televiziunea se va numi Sens TV, potrivit documentaţiei depuse la CNA. Tematica va rămâne aceeaşi, la fel şi zona de difuzare: naţional şi Republica Moldova. 

IDA TV (viitorul Sens TV) are de anul acesta, din primăvară, şi un nou acţionar, pe Tufeanu Richard Constantin, un fost manager IT la Realitatea TV, care deţine o firmă de producţie, post producţie, software şi live streaming.

Anterior, postul a fost deţinut de Gyamath Oana (28%) şi Iacob Cristian Laurenţiu (72%). 

Richard Tufeanu mai are o televiziune, Simfonica TV, pentru care a primit licenţă de la CNA în decmebrie 2020

Richard Tufeanu, proprietarul postului:

„Încercăm să ridicăm puţin ştachetă în ceea ce priveşte IDA TV, viitorul Sens TV şi anume încercăm să ieşim cât mai mult în zona de public. Încercăm să scoatem televiziunea din zona de studio.

Vrem să cunoaştem oameni, să cunoaştem locaţii, să popularizăm şi să readucem în atenţia publicului edificii şi locuri spectaculoase, într-o primă fază din Bucureşti, după care oraşele din regiune şi să ne extindem cât se poate.

Trebuie să ne ocupăm şi de latura comercială, pentru că avem nevoie de audienţă. Este o mare problemă după cum ştiţi cu distribuţia prin intermediul cabliştilor în special pentru genul acesta de televiziuni care sunt pe o nişă nu foarte largă.”

Televiziunea IDA TV a primit licenţă de la CNA în anul 2014, după cum a relatat Paginademedia.ro la momentul respectiv. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus