Skip to main content

Grupul care are Look si Prima TV a cumpărat Medika TV

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

Grupul din care face parte şi Prima TV a cumpărat Medika TV. Postul cu tematică medicală a aparţinut, până acum, lui Vlad Pufu - fost şef B1 şi actual senator PNL. 

Publicitate

Pufu a candidat şi a fost ales pentru un mandat de senator. Aceasta ar fi, potrivit reprezentatului Medika la CNA, şi motivul pentru care fostul director general adjunct al B1 TV a vâdut proiectul Medika TV. 

Medika TV a fost preluat de Clever Media Network prin firma Diplomatic Digital SRL. Aceasta din urma, a obţinut acordul CNA pentru intrarea în acţionariatul companiei Medika Broadcast Channel (care operează licenţa postului medical). 

De notat că în grupul Clever exista de multă vreme un proiect cu tematică medicală - Look Medica - program pe care Adrian Tomşa plănuia să îl transforme în post de nişă, după cum spunea, în anul 2018, pentru Paginademedia.ro

Acţionariatul Clever Media Network este format din Adrian Tomşa (90%) şi Nicoară Maria (10%). 

Diplomatic Digital SRL, care operează şi licenţele CineEst, ComedyEst şi Cinemaraton, este deţinută în procent de 100% de către Clever. 

Televiziunea Medika TV a primit licenţă de la CNA în aprilie 2017, după mai multe încercări, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cristy Cristy
  ar fi bine să fi trecut la HD
 • Cris Cris
  Da?si cu ce ma încălzește asta?ma mir ca nu au cumpărat TARAF TV,sa il vad pe Johanis cântând "Ia-ma,Doamne,stinge-mi neamul",Ca tot il pupa in fund .
 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  Cel mai puternic brand din grupul Clever nu mai este „Look”, ci „Prima”.

  Cum televiziuni ca Agro sau Profit își păstrează numele, și nu au adoptat unul din brandurile mari ale grupului, cred că nici Medika nu va suferi un rebranding și își va păstra numele.

  .
 • An An
  Sper sa nu schimbe Medika, in Look medica...din ceva ce functiona destul de ok si care putea fi dus intr-o zona din ce in ce mai buna, in ceva si mai nisat...

Trimite un comentariu

sus