Skip to main content

GALERIE FOTO: Prima Comedy/Prima Comedy HD şi Prima News/Prima News HD îşi modifică sigla. Cum arată?

 
GALERIE FOTO: Prima Comedy/Prima Comedy HD şi Prima News/Prima News HD îşi modifică sigla. Cum arată?

Prima Comedy/Prima Comedy HD şi Prima News/Prima News HD, deţinute de Clever Business Transilvania-Cluj-Napoca a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului modificarea siglei.

Publicitate

Ce spune reprezentantului postului?

Alina Dogaru, Prima TV:

"S-a decis schimbarea siglelor, pentru că atunci când s-a făcut solicitarea pentru cele 4 canale s-a prezentat o grafică, dar între timp s-a creat o grafică unitară pentru toate posturile din grup, şi atunci vrem să le aducem şi pe acestea la nivelul celorlalte din grafică."

Răsvan Popescu, membru CNA: - La prima siglă, La Prima Comedy, cuvântul Prima aproape că nu se distinge….să nu creăm confuzii.

Alina Dogaru, reprezentant Prima TV:

"Aşa a creat-o echipa de marketing şi este verificată tehnic. Probabil când va fi pe ecran se va vedea şi cuvântul Prima."

Răsvan Popescu, membru CNA:

"E important să se vadă Prima, altfel credem că este alt post."

Alina Dogaru:

"Se va vedea, pentru că nu va fi un ecran alb cum este o coală de hârtie."

Forul a votat în unanimitate pentru modificarea siglei Prima Comedy/Prima Comedy HD şi Prima News/Prima News HD.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stanca Marian Stanca Marian
    O sa bage și serialul fete de măritat
  • ONe ONe
    Inca una de la Prima:mai nou Focusul e pe ei,intr-un promo prezentat seara trecuta de Osmanovici(asta asa sa arate ca nu l-a trecut Prima in somaj)
  • An An
    Sigle prea asemanatoare. Sunt ok, destul de profi... Trebuiau sa vina cu sigla pe mai multe fundaluri pentru a se vedea cum va da pe tv...clar sunt putine momente cand totul sa fie alb...asa vor exista si momente cand totul va fii rosu si se va citi doar Prima...deci comentariile sunt fortate...in plus, se putea observa ca Prima Sport foloseste grile identice, si se vede ok ce post este...
  • Clancik Clancik
    Chefii șterg pe jos cu clanul ha ha ha

    Nu conteaza postac.

    Clanul sterge pe jos cu Umor Sec, Cunoscutii Zero, Adelinara Zero, Stand Zero.
    Asta e tot ce conteaza postac !
  • Soso Soso
    Chefii șterg pe jos cu clanul ha ha ha

    Si Fierbintii sterge pe jos cu Bucatareala ha ha ha

    Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:34. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.8 puncte de rating și 30.5% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 5.8 puncte de audiență și 16.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:45, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!
  • Mile Mile
    Chefii șterg pe jos cu clanul ha ha ha
  • Andrei Andrei
    Făcute în paint-ul de pe Windows XP.
  • Andrei Andrei
    @Soby... cred că e vorba de Antena Play. Promo-ul, desi interesant făcut ca tehnică de producție, e foarte ambiguu ca și conținut. Apar doar emisiuni Antena 1, exceptând emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena Stars. Cred că e vorba de Antena Play pentru că știam că aveau anunțată de mult un rebranding, de când au anunțat că se va scumpi la 39 lei pe lună, schimbare ce trebuia să se intample IARNA TRECUTĂ ( https://www.paginademedia.ro/stiri-media/antena-play-schimbari-toamna-2021-20421274). Dar repet, e posibil să nu fie asta, e EXTREM de ambiguu promo-ul.
  • Soby Soby
    @Stefan, mai sunt câteva posturi ce au sigle pe ecran la TV aproape identice cu cele proprii și obișnuite în ziua de astăzi.

    De exemplu: TVR 1, TVR 2, TVR 3, Kanal D, Național TV, Digi 24, B1 TV, Antena 3, România TV, Realitatea Plus, Digi Sport (1, 2, 3 și 4), Antena Stars și ZU TV folosesc măcar sigle pe ecran la TV aproape identice cu siglele lor proprii și obișnuite.
  • Stefan Stefan
    @Adi, tu realizezi ca partea aceea vine peste un fundal (negru sau alta culoare)? Ia si siglele Pro sau Antena si pune-le pe un fundal alb si vezi daca se mai vad cum trebuie. Sunt special create asa, ca sa se vada pe tv, nu pe fundal alb. Pe fundal alb (pe tv) o sa se vada gri.
  • Anya Anya
    vor băga serialul Trăsniții la Prima Comedy
  • Afi Afi
    @abc+
    Este clar că designul feței e inspirat din kaomoji: litera „tsu” din katakana e deseori folosită pe internet pe post de smiley face ironic sau oarecum complăcut în fața unei situații absurde.
  • R R
    Dati audientele de aseara a emisiunii Chefi la cutite lider de audienta
  • Soby Soby
    @jk, acum știu. Antena 1 nu își schimbă sigla, deci este vorba despre Antena Play.

    Vezi comentariul de mai jos.
  • Adi Adi
    Voi vă dați seama că ăștia au venit la CNA să propună o siglă postului în care nu se vede chiar numele postului??? Realizați ce amatorism e ăsta? Cred că i-a fost și rușine lui Răzvan Popescu să le atragă atenția pentru așa ceva. Penibil e puțin spus.

Trimite un comentariu

sus