Skip to main content

Pro 2 anunţă oficial la CNA noul show de dating. E prima producţie a staţiei din ultimii ani

 
Pro 2 anunţă oficial la CNA noul show de dating. E prima producţie a staţiei din ultimii ani

CNA. Schimbări la posturile Pro 2 şi Pro Gold. Cele două canale vor avea mai mult conţinut local. Solicitările au avut loc în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului din 31 august.

Publicitate

Pro 2 a anunţat prima producţie proprie nouă a staţiei din ultimii ani: dating show-ul Femeia alege. Este o producţie care va fi prezentată de Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor.

Emisiunea de pe Pro 2 va începe în această toamnă.

"Este un proiect în dezvoltare”, a spus despre schimbări Adelina Sandu, reprezentant Pro TV în şedinţa CNA.

În cifre, Pro 2 (fostul Acasă TV) va avea 21% producţie proprie şi 79% producţii audiovizuale ale altor producători (înaintea avea 100%).

Totodată, procentul operelor audiovizuale româneşti a crescut de la 5% la 21%, iar în cazul operelor audiovizuale europene de la 50% la 55%.

Ce se schimbă la Pro Gold? Zona de noapte

Adelina Sandu, reprezentant Pro TV în şedinţa CNA:

„La Pro Gold se renunţă la grafica animată care era între 3 şi 6 dimineaţa şi va fi înlocuită cu seriale. Aceasta este schimbarea.

În cifre, în cazul Pro Gold producţia proprie a crescut de la 8% la 10% şi a scăzut procentul în cazul producţiilor audiovizuale ale altor producători - de la 92% la 90%.

Schimbările solicitate de grupul Pro au fost votate în unanimitate de membrii CNA.

CITEŞTE ŞI: Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor, emisiune la Pro 2

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Marian,eu cred că da ,vom vedea. Săptămâna viitoare Las Fierbinți va fi difuzat de luni până joi.
 • Sabina , ce zici va avea sansa Cabral de luni incolo cu Pretul corect ?
 • Nu stiu ce sa zic , au pus si pe site-ul lor astazi poate e de bine vom vedea ,
 • Marian, se știa de anul trecut că Pro TV își va măsura audiențele pe acest target. Să vedem ce va fi ,tu ce părere ai ?
 • Pro tv anunta ca targhetul va fi de acum incolo 25 -54 ,comercial national ce spui Sabina ?
 • Ar fii frumos daca s-ar revenii la serialele mexicane cum era o data pe Acasă. Altfel suna când spui "Mă uit pe Acasă" decât "Mă uit pe PRO2". Țin minte că erau emisiuni pe acasă de genul "Rețeta de Acasă", "PoveSTIRI Adevărate", "Vremea de Acasa" și alte de asemenea. Suna ciudat sa spui "Vremea de la PRO2". Păcat că au distrus un brand care era în topul audiențelor... Serialele de acum sunt redifuzat multe. Pe PRO Gold la fel erau seriale frumoase din epoca de glorie a postului Acasă. Acum nici bine nu sa difuzat numai iubire spre exemplu că o redifuzeaza din și nu și din nou...
 • Andreas ,parerea mea este ca au ramas amandoua de umplutura in lipsa de altceva puteau sa bage si filme cu costuri mai mici si scotea tot atata audienta , cred ca si Lectii de viata scoate mai mult decat Maruta , emisiunea lui este slaba fata de cum incepea inainte ,
 • Villy, așa este momentan sunt discuții în ceea ce privește Big Brother.
 • Eu sunt de părere că, pentru toamna viitoare, Pro Tv ar trebui să mai încerce un sezon de Dansez pentru tine, căci încă dețin formatul, dar varianta cu telenovelă, cu cazuri sociale, cum era odată.
 • Villy, mulțumesc am aflat că filmele cu Jason Stathem și Home Alone încă se află în posesia Pro TV.
 • Vorbește Lumea și La Măruță, debut pe 3 pe comercial, ambele. Sub Antena și Kanal. Cei doi băieți care fac echipă cu Adela sunt foarte slabi. Se vede că VL a suferit tăieri de costuri. Invitați puțini, au renunțat la colaboratori.
 • @Sabina
  Mare lucuru nu stiu de Pro Gold. Doar ca vor fi m ai multe seriale si cred ca niste reluari la emisiuni. Au notificat si CNA-ul. Se difuzeaza deja The Vampire Diaries.
  Treaba cu Big Briother nu se stie. E aceeasi treaba cu The Amazing Race sau Fort Boyard. Ultimul avand sanse mai mari, doar ca alta echipa l-ar putea produce. Vedem.

Trimite un comentariu

sus