Skip to main content

Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor, emisiune la Pro 2

 
Majda Aboulumosha. Foto: Pro TV
Majda Aboulumosha. Foto: Pro TV

De la Kanal D, la Pro TV. Majda Aboulumosha, care a participat şi la show-ul Survivor, va avea o emisiune pe unul dintre canalele grupului Pro.

Publicitate

Conform protv.ro,  Majda Aboulumosha va realiza emisiunea „Femeia alege” din toamnă pe postul Pro 2 (fostul Acasă TV).

Producţia „urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect”, spun cei de la Pro TV.

„Eu garantez pentru acest show, pentru că este mai mult decât un show TV, este despre realitate şi despre iubire şi despre emoţie, tot ce contează în viaţa asta”, a declarat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha, fostă concurentă la Survivor

Majda Aboulumosha a participat în al doilea sezon al show-ului Survivor, în primăvara acestui an.

De asemenea, ea a mai prezentat la Kanal D şi o rubrică de gătit în cadrul jurnalului Kanal D de la ora 12:00. Detalii, AICI

În trecut, Majda Aboulumosha a participat şi la Ferma Vedetelor, show difuzat pe Pro TV şi a mai prezentat o emisiune la Antena Stars.

 

CITEŞTE ŞI: Fostă concurentă Survivor şi prezentatoare Antena Stars, rubrică de gătit la Kanal D

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Vali ai la ce sa te uiți ha
  • Villy Villy
    Va fi zilnic de la ora 18. Vor mai fi seriale americane si braziliene la Pro2.
    Din nou Dallas la tv in Romania.
  • andy andy
    @paginademedia, nu faceti si voi un interviu amplu cu Aleksandras Cesnavicius? Asa putem afla si noi mai multe informatii despre planurile grupului pentru canalele secundare.
    @ABC+ cea mai buna decizie pe care cei de la PRO o pot lua este aceea de a schimba numelui din PRO 2 in Acasa TV, iar programele consacrate ale postului sa fie relansate.
  • mile mile
    @bam, du-te și întreab-o
  • ABC+ ABC+
    Nu îi dau sanse acestei emisiuni, din unele motive: Pro•2 nu înseamnă nimic ca brand, ca televiziune, nimic! Cea mai mare greșeală a celor de la ProTV a fost că au schimbat numele postului Tv: Acasă, după 20 de ani.
    A doua greșeală a fost că au lăsat acest post să se scufunde tot mai mult și au dat șansa Happy Tv să îi depășească cu mult în audiențe, cele mai recente: Happy pe locul 6 și Pro 2 pe locul 15 în topul lunar, Prime-Time.
  • B.A.M B.A.M
    Ce vrea să spună prin "EU GARANTEZ pentru această emisiune"?
  • Xoxo Xoxo
    E interesant că se încearcă, după atâta timp, şi promovarea posturilor secundare, dar nu cred că emisiunea aceasta se potriveşte cu contentul Pro2. De ani de zile, postul acesta difuzează numai seriale şi dacă tot s-a dorit realizarea unei emisiuni, eu cred că ar fi fost mai interesant pentru fanii acestui post TV să avem o emisiune tot despre seriale, aşa cum au de exemplu cei de la Kanal D o rubrică dedicată serialelor turceşti în emisiunea aia online, "WOWbiz". Majda este o femeie foarte caldă, talentată, sufletistă, sunt sigură că i se va potrivi mult rolul de moderator (cel puțin mult mai bine decât i se potriveşte actualei prezentatoare de la Puterea Dragostei), dar având în vedere că acest reality va fi difuzat pe un post secundar, care în general cu programele sale nu depăşeşte 2 puncte rating, nu cred că emisiunea va avea prea mult succes, decât dacă i se va face o promovare masivă pe ProTV, ba chiar galele eliminatorii să fie difuzate acolo, în caz că există aşa ceva. Ar trebui să nu fie pus la bătaie cu "Mireasa" sau cu "Puterea dragostei", dar asta înseamnă că vor sacrifica câteva seriale de pe post din această toamnă. Să vedem care: turceştile sau telenovelele?
  • Nectarie Popa Nectarie Popa
    In sfarsit avem emisiuni produse local si la alte posturi in afara de PRO TV si PRO X (Ora exacta in sport). Daca am obtine si pe PRO CINEMA o emisiune pentru cinefili (opinii de filme sau ceva), ar fi genial.

Trimite un comentariu

sus