Skip to main content

Cozmin Guşă, după amenda pentru propagandă rusă: „Îmi suspend emisiunea, dacă nu se revine asupra deciziei“

 
Cozmin Guşă, după amenda pentru propagandă rusă: „Îmi suspend emisiunea, dacă nu se revine asupra deciziei“

Cozmin Guşă a reacţionat imediat la amenda pe care astăzi, 10 martie, CNA a aplicat-o postului deţinut de fiul lui, Gold FM şi unde el are emisiune.

Publicitate

Cozmin Guşă a reacţionat cu virulenţă pe Facebook, după ce postul de radio Gold FM a fost amendat cu 50.000 de lei pentru propagandă rusă, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Analistul Cozmin Guşă, fost patron al postului Realitatea Plus, a ameninţat că-şi suspendă emisiunea „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă!” dacă forul audiovizual nu îşi reconsideră poziţia.

„CNA execută GOLD FM: amendă de 50 000 de RON pentru… nimic! Iau în considerare să-mi suspend emisiunea dacă nu se revine asupra deciziei, dar să-i şi acţionez în justiţie pe membri CNA, penal şi civil“, a scris el pe Facebook.

Citeşte şi: Gold FM, amendat pentru propagandă rusă. „Ar putea să se cheme nu Gold FM, ci Kremlin FM“ - Dorina Rusu, CNA

Citeşte şi: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

Citeşte şi: „Vaccinul nu e vaccin!” - Amendă de la CNA pentru afirmaţiile lui Cozmin Guşă. În aceeaşi emisiune i-a atacat pe Bendeac şi Tolo

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu te încuraj Gușă să mergi în justiție! (Dacă vei vedea acest mesaj...)
    Poate așa cei din CNA vor înțelege odată că adevărul corect politic ("politically correct") cu care defilează, NU coincide întotdeauna cu adevărul faptic, geo-strategic, pur, etc!
    Numai așa se poate pune capăt ipocriziilor și abuzurilor CNA!
    #JOS IPOCRIZIA DIN CNA

Trimite un comentariu

sus